Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 02.12.07, 05:31 PM
lowriderx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
lowriderx lowriderx isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Celeron

Tecrübe Puanı: 11
lowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud oflowriderx has much to be proud of
Alıntı:
inspration´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
benim yaklaşık 6 ay oldu ama hala bişi yok. sanırım bunun için webhosting.info adresine bir mail çekmem gerekiyor. ama biraz ingilizce özürlü olduğum için kaldı.. kötü bir durum yani
bence mail atılsa da çok ilgileneceklerini sanmam. yinede şansınızı dnemek için şöyle bir mail atabilirsiniz.
--------------------

Hello,

According to your reports my domains seem in afterinterior.com's server. Well, it is completely a mistake that my server ip is 11.11.11.11 and domain name is domain.com . Could you check this problem and tell me why? I love Webhosting.info but i can't use it.

Best Regards,
İsim Soyisim

-------------------

afterinterior.com un yanına parantez içinde ip adresini de yaz bulabiliyorsan. sonuna sitenizi seviyorum ama kullanamıyorum ibaresi ekledim belki acırlar gibisinden yardımcı olabildiysem ne mutlu.