| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| VPS RAM optimizesi
512 RAM li VPS de easyapache ram hatası veriyor, VPS de kullanılmayan herşeyi kapatmak gibi, ram kullanımını düşürecek ne tür optimizeler yapabilirim. easyapache de aldığım hata şu: Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
__________________ Profesyonel phpBB3 hizmetleri |
|
| ||||
| ||||
|
pure-ftpd kullan + apache ayarların aşağıdaki şekilde olsun 512 mb'tan düşük ram için Kod: Timeout 300 KeepAlive On maxKeepAliveRequests 10000 KeepAliveTimeout 5 MinSpareServers 15 MaxSpareServers 35 StartServers 15 MaxClients 150 MaxRequestsPerChild 0 HostnameLookups Off Kod: Timeout 60 KeepAlive On maxKeepAliveRequests 10000 KeepAliveTimeout 4 MinSpareServers 5 MaxSpareServers 15 StartServers 5 MaxClients 150 MaxRequestsPerChild 10000 HostnameLookups Off |
|
| ||||
| ||||
|
pure-ftpd kullanıyorum ama diğer yazdığınız örnek ayarlar için önce easyapache ile apache derlemem gerek. Sorun burada zaten. fazla ram harcayan tüm uykylamaları kill edip öyle çalıştırıyorum, en sona kadar geliyor, 20-30 dk sürüyor, zend kurulumunda cortluyor. Biraz da şurada yazılanlar ile alakası var gibi: General Solaris 10 Discussion - Virtual Memory Exhausted
|
| ||||
| ||||
| lsof -i tıkla çalışan proseslleri gör, kapatmak istedin proseslerin pid numarasını yazıp öldür. örneğin bende lsof -i psybnc 3845 www-data 3u IPv4 5220217 TCP *:4500 (LISTEN) apache2 16099 www-data 3u IPv4 5220245 TCP *:www (LISTEN) bu çalışan prossesi gebertmek için kill -9 3845 kill -9 160* pek fazla etkisi olmaz ama apacheyi tekrar derlemen yeter sana Son Düzenleme: Onursal; Tarih / Saat: 02.12.07 18:16. |
|
| ||||
| ||||
|
Zend kurmadan apache derle sonradanda zend kurabilirsin zaten
|
|
| ||||
| ||||
|
Evet, zend ile ilgili komutları şimdi öğrendim: /scripts/installzendopt Kill ipucu için teşekkürler, derleyene kadar RAM i boş tutmak işe yarıyor gibi.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |