| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Hiçbir Script Mail Yollamıyor
Selam. serverde phpbb,joomla,vbulletin... hiçbir script mail yollayamıyor. Örneğin bir scriptte şifremi unuttum kısmına girip username ve mail yazdığınızda yollandı diyor ama yollamıyor. Kullanıcılara e-posta yollamak istiyorum , yollandı diyip yollamıyor. Ayrıca cPanel hesap açıldığında,silindiğinde,suspend edildiğinde... bana mail gönderdiğini söylüyor fakat göndermiyor. Onun dışında normal olarak bu siteler domainleri uzantılı mail adreslerine sorunsuz olarak mail alıp gönderebiliyor. Lütfen yardım edin. |
|
| ||||
| ||||
|
Aşağıdaki linki kontrol edermisiniz. Hotmaile mail gönderme problemi ayrıca, yeni hesap açtığınızda normalde mail her halukarda gelmesi gerekir diye biliyorum. Exim'e bi restart atmayı denermisiniz |
|
| |||
| |||
|
SPF ile alakası yok. siz de acemisiniz galiba. ya da söylediklerimi anlamadınız. Exim e 50kere reset attım force yaptım , olmadı |
|
| ||||
| ||||
|
Sitelerde kullanılan bir çok hazır scriptler ve hatta cpanel hesap açıldığında gönderdiği email dahil olmak üzere serverınızda nobody üzerinden gitmektedir. Muhtemelen nobody üzerinden email gönderim özelliğiniz kapalı durumda. Kontrol ediniz; WHM root panelinize giriş yapın sol menüden Tweak Settings linkine tıklayın. Gelen ekranda ayarlardan alt kısımdaki iki özelliği bulunuz ikiside alt alta zaten. " Prevent the user "nobody" from sending out mail to remote addresses (PHP and CGI scripts generally run as nobody if you are not using PHPSuexec and Suexec respectively.) " " Include a list of Pop before SMTP senders in the X-PopBeforeSMTP header when relaying mail. (exim 4.34-30+ required) " Muhtemelen yukardaki özelliklerden biri veya ikisi seçili durumdadır, bu iki özelliğin karşısındaki seçeneği kaldırın özellikle nobody olan önemli. ve sayfanın en altında yer alan save linkine tıklayınız. Bu işlemi tamamladıktan sonra siteleriniz üzerinden üyelik, aktivasyon vs tüm emailler sorunsuz çalışacaktır. Test ediniz. Eğer yukardaki özellikler zaten seçili değilse farklı bir problem var demektir burda belirtin yardımcı olalım.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com |
|
| ||||
| ||||
| sizde biraz kabasınız sanki
|
|
| |||
| |||
| " Prevent the user "nobody" from sending out mail to remote addresses (PHP and CGI scripts generally run as nobody if you are not using PHPSuexec and Suexec respectively.) " " Include a list of Pop before SMTP senders in the X-PopBeforeSMTP header when relaying mail. (exim 4.34-30+ required) " Bu bölümler zaten işaretli değil. Başka problem var malesef ![]() |
|
| ||||
| ||||
|
Peki sunucunuzdan, WHM Settings kısmına yazdığınız adrese mail geliyor mu? (Hesap açınca, suspend edilince vs..)
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Aslında ücretli destek almak için özel mail de atmıştım sana ama cevap alamadım. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |