Tekil Mesaj gösterimi
  #27 (permalink)  
Alt 05.12.07, 11:56 PM
PowerUseR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
PowerUseR PowerUseR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Celeron

Tecrübe Puanı: 21
PowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond reputePowerUseR has a reputation beyond repute
PowerUseR - İCQ üzeri Mesaj gönder PowerUseR - MSN üzeri Mesaj gönder PowerUseR - YAHOO üzeri Mesaj gönder PowerUseR isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
inspration´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
denedim fakat sonuç gene hüsran sunucuya reset alınca hiç biri başlamadı ama ./radyolar.sh yazınca sadece ilk sıraya yazılan radyo açıldı...
öncelikle sunu belirteyim senın calıstıgın sitilde bendaha önce hiç denemedim sadece senın istegine göre mantık yürüttüm

Elimin atında istegini deneye bilecegim bu sunucu olsaydı tabiki dener öle yardımcı olmaya calsırdım eger senın böyle deneye bilecegimiz bir sunucun varsa pm ile ulas bana inceliyelim beraberce