| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools | Display Modes |
| |||
| |||
| VPS için DirectAdmin Lisansını Nereden Alabilirim ?
Merhaba VPS mde Plesk var fakat ben direct admin istiyorum. 256 MB Ram de hangisi daha iyi olur ? DA mı Plesk mi ? cevabınız directadmin ise nereden temin edebilirim ? (9USD miş galiba ? ) |
|
| |||
| |||
|
Pratix.Net.tr ile bi iletişime geç . satıyordu bir ara . Deki Gökhür önerdi . tanır beni Samet abim((:
|
|
| |||
| |||
|
aradım; Anlaşma sağlanamamış ve lisans satmıyorlarmış
|
|
| ||||
| ||||
|
Plesk Kullan Bence ihs.com.tr git al lisansını
|
|
| ||||
| ||||
|
256MB Ram'de kesinlikle DirectAdmin tavsiye ederim. Hatta 1024 ram'de bile DirectAdmin tavsiye ederim. Çok hızlı bir panel Lisans sağlayabilirim. VPS için DA lisansı 10 YTL/ay'dan.Saygılar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Abi MSN ekledim görüşelim .
|
|
| |||
| |||
|
Hizmet Sinan Bey den sağlanmıştır...
|
|
| ||||
| ||||
|
Aslında güzel fiyat yanlız da windows da çalışmıyor bildiğim kadarıyla.
|
|
| ||||
| ||||
|
Hayır malesef çalışmıyor..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Rkadaşlar benim bir sorunum var hazır burda konu açıldığı için konu kirliliği olmasın diye devam ediyorum. İngilterede bir dedicate imiz var ve onu türkiyeye taşımak için bir server satın aldım ve bir data centera bıraktım.İngilteredeki serverımızda panel olarak Direcadmin kullanıyoruz. Burdaki serverı ise 2 parça VPS yapıp birine Direcadmin diğerine cpanel kurmak istiyoruz. Fakat dedicate deki teknik arkadaş Direcadmin lisansı al dedi ben kurarım. Tamam dedim ve direc adminin sitesinden 29$ a bir lisans aldım ve ayarlarınıda yeni servera göre yaptım. Fakat teknik arkadaşa aldığımı söyleyince VPS lisansımı diye sordu. Fakat sitede sadece tek bir lisans türü var. VPS lisansı nasıl alabilirim. CPanel içinde VPS lisansımı almam gerekiyor... |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/directadmin/1040-vps-directadmin-lisansini-nereden-alabilirim.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Direct Admin Lisansı alıcam - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Pingback | 08.12.07 22:09 | |