| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Mail Problemi
Merhaba; Amd Athlon X2 6000+ 4GB ram sunucum var. İp adresleri temiz. rDNS var. spf ptr var. Fakat bazı mail serverlara gidiyor bazılarına gitmiyor. Mail server ayırıyor sanki :S sender verify seçeneğini kapattım durum yine aynı. Şöyle neredeyse bütün serverlara gidecek şekilde serverı nasıl ayarlamam gerek. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. |
|
| ||||
| ||||
|
bu cevap herkez için gerçekten çok iyi olcak yüzde 80 herkez bu sorunla karşı karşıya
|
|
| ||||
| ||||
|
hangi mail serverlara gitmiyor peki?
|
|
| ||||
| ||||
|
Verimerkezinin sana tahsis ettiği tek bir ip'ye bakma... Diğer ip'leri de kontrol et
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
|
Şu anda sunucuda 13 ip var. Ben bunların ikisini kullanıyorum. Bütün ipler temiz. Mesela dreamhosta gitmiyor. Gmailde direk inboxa düşüyor. Hotmail'e hiç gitmiyor. Yahooda spame düşüyor. Mynette inboxa düşüyor. bazı özel mail serverlarada gitmiyor. Acaba exim ayarları nasıl olmalı ? Yada başka ayarlar varsa onlar nasıl olmalı ? |
|
| ||||
| ||||
|
aynı sorun bendede var açıklayıcı bir cevap olursa çok güzel olur herkeze kolay gelsin
|
|
| ||||
| ||||
|
hocam spf kaydınız var ise, senderid@microsoft.com a ip adres(ler)inizi yazıp başvuru yapıyorsunuz. Ama bu sadece hotmail e sorunsuz göndermek için diğerlerine bir etki yaratmaz. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |