| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Anopede Make Çekemiyorum
Selam. Serverime ücret karşılığı optimizasyon yaptırdım fakat optimizasyondan dönünce anope services te make komutunu uygulamaya çalıştığımda gcc -pipe -g -O2 -pthread -export-dynamic -I../include/ -c actions.c gcc -pipe -g -O2 -pthread -export-dynamic -I../include/ -c base64.c gcc -pipe -g -O2 -pthread -export-dynamic -I../include/ -c botserv.c botserv.c: In function âmoduleAddBotServCmdsâ: botserv.c:68: error: âBOT_HELP_BOTLISTâ undeclared (first use in this function) botserv.c:68: error: (Each undeclared identifier is reported only once botserv.c:68: error: for each function it appears in.) botserv.c:69: error: âBOT_HELP_ASSIGNâ undeclared (first use in this function) botserv.c:70: error: âBOT_HELP_UNASSIGNâ undeclared (first use in this function) botserv.c:71: error: âBOT_HELP_INFOâ undeclared (first use in this function) botserv.c:72: error: âBOT_HELP_SETâ undeclared (first use in this function) botserv.c:72: error: âBOT_SERVADMIN_HELP_SETâ undeclared (first use in this function) botserv.c:73: error: âBOT_HELP_SET_DONTKICKOPSâ undeclared (first use in this function) botserv.c:74: error: âBOT_HELP_SET_DONTKICKVOICESâ undeclared (first use in this function) botserv.c:75: error: âBOT_HELP_SET_FANTASYâ undeclared (first use in this function) şeklinde uzayıp giden bir hata alıyorum. Serverde perl yasaklı olduğundan bu hatayı verir dediler. Perl i nasıl aktifleştirebilirim veya bu hatanın sebebi o denilen midir? |
|
| ||||
| ||||
|
derleyicileri kapatmışlardır. Sunucuda panel var mı?
|
|
| |||
| |||
| Panel olmaz ise arkdaş bunu değerleri nasıl yazsın.
Arkdaşım whm 11.2 yüklü ise sunucu içerisinde eayse apache yüklüdür. Apache Update bölümünden buraya ulaşabilirsin, burdan kolay bir şekilde istediğin derlemeyi kendin gerçekleştirebilirsin ama burdaki fonksiyonlara ve yüklemek istediğin bileşelere dikkat etmelisin, bu bölümden php versiyonunda tut, diğer zend, gd, v.s diğer ayarlarıda aktif hale getirebilirsiniz. Seçenekleri build ederken sana perl support diye bir seçenek getirecek ordaki radion box işaretlersin daha sonra seçtiğin ayarları yüklersin. Kafanın takıldığı yerde özelden mesaj atarsanda detaylı yardımcı olurum. Kolay gelsin. Birde sunucun unix frebsd mi? yoksa linux mu ( centos, fedora, redhat v.s) Bilgi verirsen sana ssh tan yüklemen için komutlarıda verebilirim. Kolay Gelsin. Forum yöneticisi arkdaşlara bu mesajım lütfen yetki verdiğiniz arkdaşlarımızın bilgilerini ölçün saygılar..... Kontrol paneli varmı diye sormasınlar komik duruma düşüyorlar. |
|
| |||
| |||
|
Araştırıyorum bilgilendiricem en kısa sürede
Last edited by SarayLi; 10.01.08 at 02:07. |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşım http://www.garantishell.com/Ozel/anope-1.7.17.tar.gz bu link'deki versionu kurursan sorun çıkmayacaktır. tavsiye ederim. ahmet@garantias.com.tr Saygilarimla. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |