| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Inital Quota Scan
Inital Quota Scan ekranında ne kadar beklemem gerek abi yaw :=)) bekle allah bekle pc yi de donduruyor
|
|
| ||||
| ||||
|
Firefox tarayıcıdan yaparsan kilitlenme yapmaz. hem okadar fazla sürmüyordu bildiğim kadarıyla
|
|
| |||
| |||
|
abi iki gunde ucuncu formatı bu datacenterden kovdular oldular allahtan eski musteriyiz de bisi demiyolar belki :=)) icinde domain de yok denemelik actirdim bunu ama kurulumu beceremeim bi turlu makinaya restart atiyorum bidaha acilmiyor ne is anlamadim ticket atiyorum bisi yapmiyoalr format istiyorum bidaha formatliyolar bu sefer |
|
| ||||
| ||||
|
Fedora 5 ise doğaldır. bekleme yaptığı zaman aynı işlemi 2 3 defa tekrarla halen bekle oluyorsa salla diğer aşamaya geç. ilerki Apache derlerkende sekmeler verecek işlemi ssh den yap. Ve ssh de sekmeler olacaktır bir kısımdan sonra duracak. tekrar güncelle devamlı ben bu işlemi 7 kere üst üste yaptım. ancak bitti. tahminimce donanım veya fedora 5 in cpanel uyumsuzluğu olabilir. Fedora 4 sorunsuz ama. |
|
| |||
| |||
|
centos'tada bekliyor biraz.. ama aşırı bekleme yok 2-3dk içinde o aşamayı atlıyordu + işlemcinin hızı ve hdd'in boyutuda önemli tabi |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |