| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| reboot sonrası cpanel whm ulaşamıyorum
merhaba arkadaşlar. reboot sonrası hiçbirşekilde whm cpanel ulaşamıyorum. Napmalıyım sizce? |
|
| |||
| |||
|
/scripts/upcp ile cpaneli güncelle önce. Sonra tekrar reboot yapmayı dene istersen. Bu arada reboottan sonra tam olarak bütün servislerin açılması yaklaşık 5-10 dakika sürüyor. Kolay gelsin. |
|
| ||||
| ||||
|
geçen gün stable a güncellemiştim zaten ancak yarım saat oldu hala tık yok |
|
| ||||
| ||||
|
nerede bu makine veri merkeziyle görüştünüz mü? ne diyorlar konuyla ilgili. cPanel'i silmediğiniz sürece çıkması gerekli.
|
|
| ||||
| ||||
|
klavye hatası veya boot hatasına benziyor verimerkezi ile iletişime geçiniz bu arada ping alıyormusunuz
|
|
| ||||
| ||||
|
ping atıyorum hatta apachede başlıyor ip yi yazınca cpanel çıkıyor karşıma ancak whm cpanel mefta oluyor .. |
|
| |||
| |||
| dns tanımladığın alan adının ns ayarını değiştirirsen dediğin hata meydana gelir. örneğin şöyle düşün; deneme123.com cpanel/whm buranın üstünden çalışıyordur, fakat sen bu alan adını başka bir sunucuya yönledirdiysen linux.deneme123.com o serveri göremez ve böylece hem cpanel hemde whm çalışmaz(:. nsleri eski sunucuna çevirerek sorunu giderebilirsin. |
|
| |||
| |||
|
reboot sonrası demişsin kusura bakma ilk başta görmedim, fakat dediğim gibi birşey yaptıysan ondandır, ki yapmadıysan ssh dan girerek service cpanel restart komutunu dene bi sonucu bildirirsen sevinirim...
|
|
| ||||
| ||||
|
sorunu çözdüm iptables dan oluşuyor hata kalıplarını kaldırmam önerildi bi arkadaş tarafından henüz yapmadım |
|
| |||
| |||
|
çözüm komutuda iptables -F olsa gerek |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |