| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşlar sunucuda bulunan wordpress sitelerin hiç biri açılmıyor veya çok ağır açılıyor.Tabi bununla birlikte aşırı cpu kullanımı meydana geliyor. Sebebi sizce ne olabilir ? Örn : Yakında...!! normal site www.nba-tr.com/wordpress buda wordpress kurulu site. |
|
| ||||
| ||||
|
db kullanan siteler açılmıyor olabilir ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Yok db kullanan siteler açılıyor sorun sadece wordpress kullananlarda.
|
|
| ||||
| ||||
|
hata vermiyor mu ? sonsuz döngü içerisinde mi ? mysql servisine bir restart attınız mı ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Eskiden zaman aşımı hatası veriyordu süreyi yükseltince hata kayboldu bu seferde kısır döngü içerisinde boş boş bekliyor ![]() Tüm servisleri resetledim ama faydası yok. |
|
| ||||
| ||||
|
Tahsin abiden aldığım bayilik içerisindeki tüm WP siteleri bi ara tek bir hata veriyordu. Onur istersen wordpress in sitesinde server vs için olabilecek ayarlara bak |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı: |
|
| ||||
| ||||
|
o sayfada sunucu ile ilgili detaylar vardı. Fazla vaktim olmadı bakmak için bakarsın diye yazmıştım |
|
| ||||
| ||||
|
Selamlar ![]() Dostum öncelikle söyliim sorunun php.ini yapılandırmasından kaynaklanıyor.. Whmden PHP & suexec den handler dso veya cgi olsun php ver. : php4 veya php5 suexec on bunun ardından php editor ile php.ini dosyanı aşagıdaki belgeye göre düzenle ama burdan bakınca sorunun ; Magic quotes ; ; Magic quotes for incoming GET/POST/Cookie data. magic_quotes_gpc = Off ; Magic quotes for runtime-generated data, e.g. data from SQL, from exec(), etc. magic_quotes_runtime = Off ; Use Sybase-style magic quotes (escape ' with '' instead of \'). magic_quotes_sybase = Off bunlardan biri ayarlarını buna göre yap ![]() Sorunun çözülmezse sana örnek bi php.ini dosyası verim ona göre düzenlersin ![]() Bi teşekkür et yeterli olacaktır.. Selametle.... "php.ini" Yapılandırmasıyla, Sitelerinizi Hacklenmelere Karşı Koruyun | Olympos Security |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |