| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
hostbank mailden cvp alırsan hemen yaz gözünü sevem :confused:
|
|
| ||||
| ||||
|
hostbankın dediği apache 1.3 serisi içindir yeni sürüm cpanel lerde ve apache 2.x için geçerli değil elle kurucaksınız veya apache update ten kurucaksınız yeni apache update farklı çünkü
|
|
| ||||
| ||||
| yenisinde nasıl kurulacağını da anlatacağım
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
peki linux-plesk'de gd nasıl kurucaz ?
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
CENTOS Enterprise 4.5 x86_64 üzerinde GD nasıl derliyoruz?
|
|
| ||||
| ||||
| ben sanırım yaparken bozdum. Apache restartlamıyor, siteler açılmıyor neyse uğraşıyorum bi yandan tekrar derliyorum ))
|
|
| |||
| |||
|
resimli anlatırsanız çok sevinicem dediğiniz gibi yaptıktan sonra hangi seçeneği seçicez altta 3 tane seçenek var. Resimli anlatım daha kolay olucaktır.Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
|
arkadaşın yaşadığı sorunun sebebi phpsuexec kurulu olmasından kaynaklanıyor olabilirmi. Onu disable edip denedinmi hiç?
|
|
| ||||
| ||||
|
Bendede Olmuyor manuel oalrakta yükledim tar zxvf li komutu almıyor cvplarsaınız kolay gelsin...
__________________ Modahosting WeB TeCHNoLoGieS |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |