| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| host açamıyorum
merhaba bir siteye host vercem ama aşağıdaki hata çıkıyor sizce neden Account Creation Status: failed (Sorry, a DNS entry for siteadresi.com already exists, please delete it first (from all servers in the dns cluster) ) Sorry, a DNS entry for siteadresi.com already exists, please delete it first (from all servers in the dns cluster) |
|
| ||||
| ||||
|
Eğer server sahibi iseniz; Serverınıza root SSH girişi yapın ve bu komutları sırası ile uygulayın: # rm -f /var/named/siteadresi.com.db # rm -f /var/named/*.siteadresi.com.db # service named restart Yukardaki komutların ardından tekrar site yaratmayı deneyiniz.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com |
|
| |||
| |||
|
Bir kaç kez bende yaşadım. Bir hesabı terminateden silerken altta bir kutucuk var dns leri silme diye onu işaretledinmi dnsler kalıyor. Silmek için delete a dns zone kullanabilirsin. Hocam yazmış ama onu ben yapamam mesela ssh ile aram yoktur |
|
| |||
| |||
|
şimdi ben host vermek istediğim siteyi daha önce silmiştim şimdi tekrar açcam ama o hata çıkıyor dediğin o dns kutucuğunuda işaretlememiştim # rm -f /var/named/siteadresi.com.db # rm -f /var/named/*.siteadresi.com.db # service named restart şu komutlarıda anlamadım siteadresi yerine host vermek istediğim siteyimi yazcam...s |
|
| ||||
| ||||
|
Onun yerine WHM->DNS Functions->Delete a DNS Zone kısmından domaini seçip "Delete" butonuna tıklayarakta aynı işlemi yapabilirsin.
|
|
| ||||
| ||||
|
bence yapma bir daha açamasın dnsden sildimi o domain bir daha açılmıyor whmde uğraşman lazım
|
|
| |||
| |||
| merhaba guruba yeni üye oldum isimtescilde plesk paneli olan reseller paketim hesabım var. cpnael kurulu yeni bir reseller paket aldım. reseller paketinin kurulu olduğu domaine subdomain ekledim şimdi silemiyorum. yukarıda açıklananları denedim başarılı olamadım. ayrıca başka bir domain ekledim kaldıramıyorum. bu konuda görsel bilgi bulabileceğim bir adres var mıdır acaba. saygılarımla
|
|
| |||
| |||
|
arkadaşım o işlem için önce ssh ile root girişi yap usr/local/apache/httpd/httpd.conf yaz açılan yerde ctrl artı w de sorumlu domaini yaz bul o rda o domainle ilgili olan virtualle başlaytan şeyleri sil sonra whm den dns edit zoneden dns sil sonra apacheye restart at sorunun bitti |
|
| |||
| |||
| subdomain silmek
merhaba söylediklerinizi denemeye çalışıyorum ancak cpanel de apachiyi nasıl restart yapıyoruz onu anlamadım plesk panelde böyle bir şey yoktu. ben sunucu kiralamadım reseller paket aldım. isimtescilde bulunan plesk reseller yönetici panelinde böyle bir şey yoktu kolayca ekleyip kaldırabiliyordum bu neden zor. subdomaini silmenin başka yolu yok mudur SSH Secure Shell panelede bağlanamadım kullanıcı adı olarak aşağıdaki bilgilerden hangisi yazılacak çıkamadım işin içinden. ----------------------------------------------------------------------------- Domain: mavilimhosting.com Kullanıcı Adı: mavilimh Parola: Paket: Tekpaket Bulunduğunuz Sunucunun IP Adresi: 89.149.244.211 cPanel Girisi: cPanel® Web Host Manager Girisi: cPanel® ----------------------------------------------------------------------------------
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |