| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
benim pleski kullanma amacım aslen çok cüzzi fiyata yıllık lisans alma şansım olduğundandır aynı şekilde cpanel içinde varsa cpanele dpnerim plesk için çüzzi fiyat la neyi kastettiğimi bilirsnizi sanırım aynı şekilde lisans sahibi olursam hemen cpanele donerim
|
|
| |||
| |||
|
peki cpanel lisansını plesk gibi çok çüzzi bir fiyata alabilirmiyim. plesk lisans ücreti bu konuda baya uygun tahmin edersiniz sanırım yıllık fiyatı
|
|
| ||||
| ||||
|
external cPanel lisansı 50 doları geçmez. Pleskin lisansını cracklemek ise çocuk oyuncağı. aralarındaki farklardan biriside budur zaten. Plesk dandik.cPanel bir numara.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
external cPanel lisansı bu ne anlama geliyor açıklarsan sevinirim cpanelle uğraşmadığım için hiç bir fikrim yok birde illegal bir şey bu tür sistemlerde kullanmam cracklemek elbette basit onu bende biliyorum ve daha öncedende yapmıştım crakli kullanımı ama illegal kullanıma karşıyım sadce deneme amaçlı yaptıştım onuda ve pleskin lisansını 50 ytl ye yıllık temin edebiliyorum beni bu koşullarda cpanel lisansı sahibi yaparsanız sevinirim |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
external cpanel lisansı ise o ağ dışında her yerde kullanabileceğiniz lisans anlamına geliyor. Örneğin lt den sunucu aldığınız zaman internal cPanel lisansı da alabilirsiniz. ama size lt den direk cPanel lisansı alıp bunu türkiyede bir verimerkezindeki sunucunuzda kullanırsanız bu da external lisans oluyor. Not : Lt = layeredtech - Lt external lisans satmıyor ayrıca. ıvır zıvır yerler ile çalışıp sorun yaşamak istemiyorsanız cPanel License Price Information buradan 48 dolara cpanel lisansı temin edebilirsiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
ben o paraya yıllık full plesk lisansı alıyorum |
|
| ||||
| ||||
| Okudum ama yine yapamadım... |
|
| |||
| |||
|
tam nedir yapamadığın
|
|
| ||||
| ||||
|
dexigner çok açıklayıcı mesaj yazmış teşekkür ediyorum kendisine. Plesk panel kurarken hata almak istemiyorsanız bu işlemleri mutlaka yapmalısınız. yum remove httpd yum remove bind yum remove selinux-policy-targeted Saygılar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
peki kurulumdan sonra kaldırılması gereken başka serviceler filan varmı başlangıcda hangileri gelse yeterli
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |