| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Reseller Arıyorummm :((
arkadaşlar aylık ödeme yapabilecegim en az 1 gb alan 50 veya 100 gb band sınırsız domaian ve subdomain olan hızlı linuxx reseller lazım .. fiyatı maksimum 100 Dolar.... not: walla acacak yer bulamadım |
|
| ||||
| ||||
|
| |||
| |||
|
band cok yetersiz geldi bana en kötü 50 gb lazım |
|
| ||||
| ||||
|
sen zaten aylık arıyorsun. senin vereceğin 3 aylık para karşılığı ben yıllık veriyorum. ve çok cpu tüketen siteleri suspendliyorum. gerçi türkiyeye host filan satmıyorum. kafama yatarsa veriyorum sadece. |
|
| |||
| |||
|
P.M ile ulaşırsan yardımcı olabilirim.
|
|
| ||||
| ||||
|
p.m atarsan türkiye lokasyon ayarlayabilirim.
|
|
| ||||
| ||||
|
pm at sana 10 ytl'ye bütün sunucuyu vereyim |
|
| ||||
| ||||
|
pm atın siteyi üstünüze geçireyim.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
pm at evine TeliaSonera'dan 40 Gbit/s hat çekelim 300 üzerinde peering noktası olsun.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |