| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Sizce nasil bir sunucu
İyi günler arkadaşlar öncelikle böyle bir site açtiğiniz için teşekkür ederim benim 7000 tekilli aşiri derecede ram ve cpu kullanan bir vb forum sitem var vps ler artik kaldiramiyor bu siteyi bende internetten bir sunucu buldum theplanet.com da intel pentium 4 2.4 ghz 2 gb ram özellikteki bir sunucu sitemi kaldirabilirmi rahatlikla barindirabilirmiyim ? ek olarakta sunucu seçeneklerinde port hizi var 10 mbps uplink 100 mbps uplink seçenekleri var ve arada 10 dolar fark var bu hiz neyi farkettiriyor ? ve 10 dolar için değermi bu özellik şimdiden çok teşekkür ediyorum |
|
| ||||
| ||||
|
Bu sunucu ve sağlam bir optimizasyon ile 7K çok rahat tutarsın. Port olarakta, eğer forumdan download yaptırıyorsan, kesinlikle 100mbit almalısın.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Teşekkürler sinangunay Hayir forumdan download yaptirmiyoruz 10 dolar az verelim ozmn 129 dolara mal oluyor o makinebirde layeredtech i inceledim oraninda fiyatlari iyi geldi theplanet mi yoksa layeredtech mi sizin için daha iyi ? ordaki paketin özellikleride şu şekildeydi Intel Core 2 Duo E6300 1.86Ghz 2 gb ram $198,00 özellikle cpu da p4 2.4 ghz yetersiz gelir diyorlardi burdaki paketle arada 70 dolar fark var önerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
|
Sağlam bir optimizasyon ile o işlemcide 7K hatta 10K host edebilirsin. Eğer maddi açıdan kar yapmak istiyorsan P4 olanı al, 50 liraya sana ücretli bakım yaparım birdahaki ay kar yapmış olursun. (Tabii sadece bir teklif bu yanlış anlama) Ayrıca ben olsam o parayla SoftLayer'a giderdim. Özellikle saldırı korumada gelişmiş çözümleri var. Onun dışında bana göre ne LT ne TP iş yapar "bence" .
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << Last edited by sinangunay; 20.12.07 at 11:59. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |