| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Ssh Root olarak Girenleri Nasıl Görebiliriz + Nasıl Sileriz :)
Arkadaşlar Sunucuya Root Olarak Ssh Gireni Nasıl Görebiliriz Bide Bu Diger Giren Kişiyi Nasıl Sileriz |
|
| ||||
| ||||
| w yazarak herkesi görebilirsin. hangi pts'den çalıştığına bakıp, ps x komutuylada o pts'i kill -9 PID yaparsın
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Bu Yazdıgımız Kod İle Ssh Root Girişi Olan Tüm Kullanıcıları Gösteriyor Demi ? Yani Benim İçin O an Ssh de Bulunan Kişinin Bilgisi Degilde Ssh Root Giriş Yapabilen Kişilerin Bilgilerini Nasıl Görür ve Silerim. Benden Başka Birinin Ssh den Root Giriş Yaptıgın Sanıyorum |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Emin olmak için öncelikle root şifrenizi değiştirin. Ardından root'a girişte sistemin size mail attırmasını sağlayın. Bilmiyorsanız yazarsanız konu hakkında bir Ders açabilirim. İyi çalışmalar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
sistemin bize mail attırmasını nasıl sağlarız...
|
|
| |||
| |||
|
Root Şifremi Degiştirdim Yani Bu Root Girişine Benim Root Şifremden Farklı Bir Şifre Kullanıcı Adıyla Giriş Degilmez Yani Sunucunun İçinde Farklı Bir Şey Yapıp 2 Root Gibi Forumlarda Baktım 2 Rootta Olabiliyormuş Belki Bendede Sunucuda Farklı Bir Root Giriş Açılmış Olabilirmi Diyecektim |
|
| ||||
| ||||
|
@ inspration; Az sonra foruma yazıyorum ![]() @prowas; Bir uçakta iki ana pilot olur mu? Yada bir teknede 2 dümen ve ikisindede ayrı ayrı kaptan? Yada kaç tane yolcu otobüsünde 2 şoför ve 2 direksiyon var? ![]() Kısacası 2 root olayı Redhat default sistemler için imkansız. Belki Deb türevi veya BSD'lerde yada redhatlara extra yazılımla olabilir (!! mi emin değilim açıkçası..) İyi çalışmalar
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |