| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Sunucu Hızı Limitlenebilirmi ?
Arkadaşlar Sunucunun Hızını Limitleye Bilirimiyiz Yani Sunucumuzdan Yabancı Bir Dc den Bir Dosya Çekmek İstesek İndirme Hızını Limitleyebilirmiyiz Bide Hızımı Ne Gibi Eklentiler Limitler Benim Sunucuda Download Hızn Limitlenmiş Gibi Her Hangi Bir Dosya Çektigimde Download 500 kb/sn Geçmiyor Müşterilerin Sitelerindede Resim vsvs Dosyaları Yavaş İndiriyor Bu Nedenle Yavaş Açılıyor Bunu Nedeni Neden Olur ? |
|
| ||||
| ||||
|
Evet ama 3. parti yazılımlarla olur diye düşünüyorum.. Mikrotik var mesela Türk DC'ler çok kullanır araştırmanı tavsiye ederim.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
mikrotik ile rahatlıkla yapılabilir ayrıca cisco cihazların 70 dolarlık bir sunucu için yeterli olacaktır. Hattınızın upload ve download limiti rahatlıkla limitlendirebilirsiniz. fakat bu olayı dc ye söylediğiniz zaman zaten yapabilirler..
|
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar Şuan Kullandıgım Sunucuda Download Sorunu Yaşıyorum Acaba Sunucuya Bir Limit Koymuşlar mı Diyorum Ama Sunucuda Temin Ettigim Firma Sorun Sizin Yüklediginiz Eklentilerden Oldugunu Söylüyor Ben Ekledigim Tüm Eklentileri Sizin Sayenizde Buradan Ekledim + O Eklenti İle İlgili Konuyu Takip Ediyorum Bir Sorun vsvs Yaşanmışmı Diye Ama Asla Download Hız Limitini Kısıtladıgına Dair Bir Yorum Mesaj Görmedim Nasıl Oluyorsa Benim Ekledigim Eklentiler Buna Neden Oluyomuş :s Bunu Nasıl Ögrenebilirim Yani Benim Ekledigim Eklentiler Gerçekten Bu Sorunu Oluştururmu ? Ekledigim Eklentiler
Yardımcı Olursanız Sevinirim |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Bu listede bana göre tek limitleyebilecek seçenek Mod Security ama ondanda emin değilim. Yani çok karışık bozulmuş bir conf olmalı ki bandı limitlesin.. mod_bandwidth kurulumu?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Yok Arkadaşım Öle Bir Eklenti Eklemedim + Bu Eklendigim Mod Security Eklentisinide Daha Hiç Ellemedim Yani Hiç Degişiklik Yapmadım :S |
|
| |||
| |||
|
Bu Hız Kısıtlamasıyla İlgili Yardım Ederseniz Çok Sevinirim Sunucu Çok Ama Çok Yavaş Bana Önerebileceginiz Bir Yol Varsa Yazarsanız Sevinirim |
|
| ||||
| ||||
|
Hmm şimdi işler değişti bak Ben root ile sunucu giriş çıkış hızını limitlendirmişler diye düşünüyordum ama sen şimdi yavaş diyorsun.. Bana kalırsa sitelerinden birileri problem çıkarıyor veya servisler kasıyordur..
|
| |||
| |||
|
Her An Kontrol Ediyorum Siteler Sunucuyu Her Hangi Kasma veya Limitlendirme Yapmış Degil Sunucuya Yükledigim Bir Bileşen Download Yapmayı Kısıtlıyor Sunucu Almanya Netdirekt de Aynı Yerde Başka Bir Sunucu İle İndirmeyi Deniyorum Ondada Aynı İndirirken Download Limit Var Eklentileri Kapatıp Deniyorum [Bildiklerimi]Ama Sonuç Gene Aynı httpd.conf Dosyasında Bir Kalıcı Bir Kirlilik Oluştugunu Sanıyorum :S |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |