| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| linux için java
merhaba arkadaşlar linux ta java appletlerini çalıştımak için java yüklemesi nasıl oluyor.. ben apache update seçeneğinden yükleme yaparken java yı işaretledim java ile ilgili bişiler attı servera yanlız içleri bomboş... java konusunda (kurulum ve ayar) yardımcı olabilecek arkadaş varmı... |
|
| ||||
| ||||
|
applet'lar zaten tarayıcı taraflıdır. Sunucu taraflı çalışmaz.
|
|
| |||
| |||
|
ama mesela bir okey oyunu kurucam siteme onun için jar dosyasını serverın içine atmam gerekmiyor mu...
|
|
| ||||
| ||||
|
bildiğim kadarıyla okey oyunun yazıldığı veritabanına ve dile bağlı olarak değişir. Ama php üzerinde çalışan bir jar dosyası ise, normal olarak public_html içinde konumlandırabilirsin. Ama eğer irc için kullanılan bir script ise irc için gerekli ayarları yaparsın. ama onun haricinde jar dosyaları tarayıcı taraflı çalışır |
|
| ||||
| ||||
|
Haklısın. Arkadaşım sorunsuz çalıştırmak için yapman gereken şey, bilgisayarına Java Virtual Machine kurmak. Saygılar Alıntı:
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
bilgisayarına derken servera demek istediniz dimi. eğer öyleyse bu kurlumu nasıl gerçekleştiricem...
|
|
| ||||
| ||||
|
| |||
| |||
|
anladım ben eywallah
|
![]() |
| Seçenekler | |