| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| reboottan sonra sunucu açılmıyor ssh'den reboot yazıp enterliyorum, sunucu kapanıyor ve bir daha açılmıyor. DC'ye söyleyip de açtırıyorum her seferinde. Makine tamamen mi kapanıyor yoksa servisler mi çalışmıyor emin değilim ama ne ping alabiliyorum ne de ssh dahil herhangi bir servise erişebiliyorum. Eskiden olmuyordu, sorunsuz reboot atıyordu. Bu neden kaynaklanabilir? |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
reboot dedikten sonra kaç dakika bekliyorsun açılması için ve sunucu netdirekte mi?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
aynı sorun bendede var nedeni ne olabilir sizce arkadaşlar biostan vs baktım sorun yok
|
|
| ||||
| ||||
|
çözecez bunu merak etmeyin
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |