| |||||||
![]() |
| | LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
söylediğinizi en kısa sürede uygulayacağım bilgiler için teşekkürler @hostbank |
|
| ||||
| ||||
|
eaccelerator 0.9.5.2 en son sürümü burdan indirebilirsiniz http://bart.eaccelerator.net/source/...or-0.9.5.2.zip ioncube + zend + eaccelerator bu 3 bileşeni kurdum gayet güzel çalışıyor :cool: php.ini Kod: [Zend] zend_extension="/kopkop/eaccelerator-0.9.5.2/modules/eaccelerator.so" zend_extension=/usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_4.4.so zend_extension_manager.optimizer=/usr/local/Zend/lib/Optimizer-3.2.2 zend_extension_manager.optimizer_ts=/usr/local/Zend/lib/Optimizer_TS-3.2.2 zend_optimizer.version=3.2.2 zend_extension=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager.so zend_extension_ts=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager_TS.so eaccelerator.shm_size="16" eaccelerator.cache_dir="/copluk" eaccelerator.enable="1" eaccelerator.optimizer="1" eaccelerator.check_mtime="1" eaccelerator.debug="0" eaccelerator.filter="" eaccelerator.shm_max="0" eaccelerator.shm_ttl="0" eaccelerator.shm_prune_period="0" eaccelerator.shm_only="0" eaccelerator.compress="1" eaccelerator.compress_level="9" |
|
| |||
| |||
|
Bu Eklentiyi Yükledikten Sonra Bu Hatayı Aldım Arkadaşlar Neden Bu Sorun Çıkıyor Pls Kod: [root@server eaccelerator-0.9.5.2]# php -v PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library '/usr/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20020429/mcrypt.so' - /usr/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20020429/mcrypt.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library '/usr/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20020429/mysql.so' - /usr/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20020429/mysql.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library '/usr/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20020429/gd.so' - /usr/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20020429/gd.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library '/usr/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20020429/curl.so' - /usr/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20020429/curl.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0 PHP Warning: Zend Optimizer for PHP 4.4.x cannot be found (expected at '/usr/local/Zend/lib/Optimizer-3.2.2/php-4.4.x/ZendOptimizer.so') - try reinstalling the Zend Optimizer in Unknown on line 0 |
|
| |||
| |||
|
Bilgisi Olan Varsa Yardımlarını Bekliyorum |
|
| ||||
| ||||
|
gösterdiğin dizinde ilgili dosyalar yok diyor. whm 11 kullanıyorsan ordan kur eAcceleratorü. apache update tıkla eAcceleratorude seçeceksiniz. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Neden Olmuştur |
|
| |||
| |||
|
eAccelerator Kurdum Ama vbulletinde Seo dan eAccelerator Seçtikten Sonra Siteye Girmez oldu ? Nedendir Arkadaşlar ?
|
|
| |||
| |||
|
Load Seviyeleri Çok Yüsek Çıkıyor + eAccelerator Kurdum Sorunsuz php - v Yazdıgımda Bu Yazı Çıkıyor with eAccelerator v0.9.5.2, Copyright (c) 2004-2006 eAccelerator, by eAccelerator Cache Dosyalarıda Oluşuyor Sorunsuz vBullatin vBSeo dan Panelden eAccelerator Seçtigimde Siteye Giremiyorum Bom Boş Çıkıyor Bir Yanlışlık Mı Var Bilemiyorum Bu Bileşeni Yükledikten Sonrada Load Seviyelerin Yükselme Var Öneriniz Varsa Yazarsanız Sevinirim ![]() Şimdiden Teşekkür Ederim |
|
| |||
| |||
|
teşekkürler usta.. şu an ihtiyaç yok ama olursa faydalanırız sağol
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
ilk kurulumu nasıl sileceğimi anlatırsan sevinirim sadece ilk kurulumu yaptım php.ini yi düzenlemedim henüz Son Düzenleme: freon; Tarih / Saat: 26.06.08 12:00. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel-makaleleri/182-eaccelerator-kurulumu.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| eAccelerator Kurulumu | Linux 112 - Linux Yardım | This thread | Pingback | 15.08.07 18:41 | |
| eAccelerator Kurulumu | Linux 112 - Linux Yardım | This thread | Pingback | 15.08.07 18:40 | |