| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| paypal ödemede ytl
merhaba kusura bakmayın ilk mesajım istek oldu ama bir sorunum var. kendime paypal hesabı aldım ve awbs sistemine ekledim herşey güzel çalışıyor tahsilat yapabiliyor ancak benim fiyatlarım ytl üzerinden 40ytllik birşeyi 40usd olarak çekiyor bunu ytlyi döviz kuruna göre çevirip %4 paypal komisyonu ekleyip öyle ücret hesaplamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? |
|
| ||||
| ||||
|
paypal komisyonunu müşteriden istemek sözleşmeye aykırı önce onu okumanı tavsiye ederim
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
bu konuda zaten bilgi veriyoruz paypal ile ödeme yapan müşterilerimiz komisyon ödiyecektir diye
|
|
| ||||
| ||||
|
Evet ama, PayPal istemiyor böyle yapmanı demek istediğim bu. Adamlar sözleşmeye yazmış.. Neyse, awbs kısmını bilmem ama, curl kurulu bir sunucuda döviz kurlarını imkb'den aldırarak ytl'i o anki kura dönüştürüp invoice oluşturabiliyor awbs.. Bu şekilde sorununu çözebilirsin gerçi daha iyi bilen arkadaşlar var bakalım birde onlar yazsın..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Günlük seans saatlerini öğrenirsen ( İMKB ) seansların web'e yansıtıldıktan hemen sonra 1-2 dakikalık gecikmeyle preg-match komutunu kullanarak güncelleme yapabilirsiniz. Ancak AWBS üzerinde preg-match'den alınan bir komutu nasıl kullanırsın açıkçası bilmiyorum? API desteği var mı AWBS amcamın? |
|
| ||||
| ||||
|
hala çözüm bulamadım awbs 300ytlyi 300usd çekiyorİ |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |