| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
arkadaşlar cpanelde destek diye bir bölüm var fakat girdiğimde root tarafından kapatılmıştır diyor baya bir aradım bulamadım whm den onu açmanın bir yolu var mı şimdiden teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
|
cpanel desteğini de root veriyor zaten. desteği açın diyene kadar destek istemeniz daha mantıklı.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Tamamda ibil abi oraya support maili yazınca zaten direk rootun maile düşüyor
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Ben zaten rootum arkadaşlar ben ordaki desteği acmak istiyorum direk support mailine düşmesi için
|
|
| |||
| |||
|
yokmu arkadaşlar bu ayarı nasıl yapılacağını bilen
|
|
| ||||
| ||||
|
"support" altında, "Configure Support Request Submissions" kısmında