| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Bu mailde ne denmek isteniyor ?
IMPORTANT: Do not ignore this email. The hostname (host.xxx.com) resolves to . It should resolve to [Server ip'si]. Please be sure to correct /etc/hosts as well as the 'A' entry in zone file for the domain. Some are all of these problems can be caused by /etc/resolv.conf being setup incorrectly. Please check this file if you believe everything else is correct. You may be able to automaticly correct this problem by using the ' Add an A entry for your hostname ' under ' Dns Functions ' in your Web Host Manager |
|
| ||||
| ||||
|
sunucu hostname için A kaydı eksik diyor.çözümü WHM >> DNS Functions >> Add an A Entry for your Hostname .ltıklıyoruz ve bir A kaydı ekliyoruz.buna rağmen bu mailler gelmeye devam ederse sunucunuzun hostname i daha önce farklı olduğu içindir.ilk hostname ise ve buna rağmen bu mailler geliyor ise o zaman ssh a root olarak giriyoruz ve pico /etc/resolv.conf komutu ile hostname i kontrol ediyoruz.sorun varsa düzeltiyoruz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| pico /etc/resolv.conf komutunu yazdım dosyanın içeirğinde sadece bu yazı var hostname yazmıyor: Quote:
Sitelerimin hiçbirine bağlanamıyorum.Sunucu bulunamadı hatası veriyor Last edited by pckopath; 02.07.07 at 21:40. |
|
| ||||
| ||||
|
bende de oyle çıktı ??
|
|
| ||||
| ||||
|
resolv.conf için şu şekilde ayarlayın. search DOMAINADRESİNİZ.com nameserver 4.2.2.1 nameserver 4.2.2.2
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
merhaba dosyayı değiştiriyorum server'ı reboot yapıyorum gene ilk haline dönüyor: search localdomain nameserver 212.64.200.32 neden yapar bunu?
__________________ http://www.ismakina.org |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |