| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| linux kurulum sonrası yapılması gerekenler
bu konu hakkında fazla bir bilgi yok varsada herkes aynı yazılanları kopyala yapıştır yapmış sıkıntı geldi bu kopyala yapıştır bu hababbetinden bilen bilmiyen gitmiş forum açmış ![]() gerçekten bilglili olan arkadaşlar tarafından cevaplanmasını istiyorum bu sorumun. kendimce az çok benimde bildiklerim var ama herkesin bir eksiği vardır. şimdi istediğim kurulum sonrasında bir linux dağıtımıda nelerin yapılması lazım güvenlik açısından olsun çekirdeğin sağlamlığı açısından olsun. silinmesi gereken servisler varsa neler açılışda başlamasını istemediğimiz olan servisler vs vs ne demek istediğimi bilen arkadaşlar anlamıştır ![]() bu aşamlardan sonra plesk panel veya cpanel kurucağız bunlar için neler yapaılası lazım |
|
| ||||
| ||||
|
Bu tarz bilgileri adam akıllı kimsenin paylaşacağını sanmam. Ki kendi adıma konuşayım, bildiklerimin yarısını bile yazmam sonra herkes sistem admini olur mazaallah
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
bak buna gülerim işde ![]() ![]() ![]() ![]() doğru diyon ama bencil insanlar yapar onuda |
|
| ||||
| ||||
|
Ben katılmıyorum buna.. Bencil değilim ama buraya yazdıklarımla bana adamlık taslayanlar soğuttu beni
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| siz sistem adminimisiniz?
|
|
| ||||
| ||||
|
Linux güvenlik işlemleri 1 değil 5 değilki yazılsın. milyonlarca insan zaten bu olayı tartışıyor internette araştırısak ansiklopedilerce döküman çıkar ![]() Temel olarak bilmek istedikleriniz burda var. LINUX Güvenlik Açıkları - FSF Forum |
|
| ||||
| ||||
|
Evet, 2005 yılından beri RHCE sertifikasına sahibim, 2006 yılında MCSE aldım. Sektörde iyi kötü 7 yıldır varım, tecrübe bir kağıt parçasından daha değerli benim için ![]() Saygılar.
|
| ||||
| ||||
|
peki sistem admininin ne gibi özellikleri olmalı belli başlı şartları varmı çok karizmatik bi kelime ben de olmak istiyorum ![]() |
|
| ||||
| ||||
|
MSN'e ekle senide yapiiim sistem admini
|
| ||||
| ||||
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |