| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| whm Create a New Account whm de paket açamıyorum yardımcı olurmusunuz çok yeniyim.ne yapmalıyım
|
|
| |||
| |||
|
add packages görünüyor paket ekliyorum fakat Create a New Account yaptığımda paket isimlerinin hiçbiri görünmüyor?
|
|
| ||||
| ||||
|
Bana gönderdiğiniz PM de bahsettiğiniz üzere bir reseller hesabınız var; ve paket yaratamıyorsunuz eğer WHM'nizde sol menüde paket yaratma linki (Add Packages) görünmüyorsa bunun sebebi reseller satın aldığınız firmanın size paket yaratma izni vermemiş olmasıdır. Firmanızla irtibat kurunuz. Eğer paket yaratma linki görünüyor ancak paketi yarat dediğinizde hata alıyorsanız limitlerinizin üstünde paket yaratmaya çalışıyor olabilirsiniz veya yine limitleriniz size hizmet veren firma tarafından kısıtlanmış ayarlanmamış olabilir. Bu sorunu çözmenizin en çabuk yolu host firmanızla irtibat kurmanızdır.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
add packages görünüyor paket ekliyorum fakat Create a New Account yaptığımda paket isimlerinin hiçbiri görünmüyor? |
|
| ||||
| ||||
|
O halde sunucu sahibinin izin vermesi lazım paketlerinize.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |