| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
benide yapsanıza sistem admini nasıl bişimi bende tadayım ![]() şaka bir yana arkadaş haklı ama yine katılmıyorum bencillik olmadığına bence bencillik ben bildimlik |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
sistem adminleri zinciri & yöneticisi misc :ag: |
|
| ||||
| ||||
sağolun arkadaşlar..Gerçekten bu konu uzar gider. Çünkü ne yabancılar ne Türkler bildiklerinin yarısını paylaşmıyor kaç kere şahit oldum buna. Paylaşsa bile hemen ertesi gün X çıkıp ben yazdım bakın diyebiliyor...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Quote:
evet doğru konu uzar gider aslındanda saptırmayalım ama ![]() dediklerinin hepsinde haklısın ama o kadar .....siz değilim kendim için söylemek gerekirse sadece amacım öğrenmek ve öğretmek. ama bilgi paylaştıkça çoğalır ve değer kazanır kendinde saklayarak değil |
|
| ||||
| ||||
|
sosyal mesajlar geliyo haklısınız arkadaşlar bilgi paylaşıldıkça çoğalır vermeyen ne olsun ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| senin yaptığında ukalalık ama bilmem farkındamısn vatandaşın en doğal hakkı soyler veya soylemez
|
|
| ||||
| ||||
|
boşverin tartışmayı arkadaşlar, etrafta güzel kaynaklar var hepsini deneyerek öğrenmek lazım Ben ilk webhosting işi yaparken yemediğimiz index kalmamıştı tecrübe hayatta yediğin kazıkların bileşkesidir
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
saygılar. |
|
| |||
| |||
|
ya gercekten cevap verilmemişki konu nedn açılmış verilen cevaplar neler amaç konudan sapmış bence
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |