| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Kurulum Yaptıgım Eklentiler Plugins Çıkmıyor
Arkadaşlar Sunucuya Kurdugum Eklentiler Plugins Çıkmıyor Bazı Eklentiler Çıkıyor Bazıları Çıkmıyoır Örn: ConfigServer Explorer ConfigServer Security&Firewall Bunların Kurulumunu Yaptım Çıktı Ama Bunları Kurdum Çıkmadı :s ClamAV Scanner Mod Security Nedendir Sizce Arkadaşlar ? |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Alt kısımda mı çıkmıyor?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Alt Kısım Derken Ben Sunucuya Eklenti Ekliyorum Yukarıda Belirttigim Eklentileri Ama Whm Panelin En Altında Bulunan Plugins Yazan Yerde Çıkmıyor. |
|
| ||||
| ||||
| /scripts/upcp --force yazın, düzelsin...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Yaptım Ama Çıkmadı Daha :S Sunucuya clamavconnector Yükledim Ama Çıkmadı Cpanel / Manage Plugins / clamavconnector Baktıgımda Kurulu Gösteriyor Uninstall Yazıyor Yüklemede Hiç Sorun Çıkmadı Bileşende Yüklü Gözüküyor Ama Plugins Çıkmıyor |
|
| |||
| |||
|
Beta versiyon oldukları için WHM sorumluluk kabul etmiyor ve o yuzden çkartmıyormuş ben de çıkmıyordu sordum bu cevabı verdiler... Lakin nedense aniden çıkmaya başladı daha sonra
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |