| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
nasıl yani yanlişmi şimdi yaptiğim yol?
|
|
| ||||
| ||||
| Hayır yanlıs degil eksik ircac dosyasında /home/kullaniciadi/Unreal3.2 seklinde belirtmeniz lazım taktir edersiniz ki iman yolu ile görmeyecek neyi calıstırdıgını
__________________ CahiL Bir kimsenin yanında Kitap gibi sesiz OL..! |
|
| |||
| |||
| Arkadaşlar bu komutla çalıştırmayın radyolarınızı nohup log dosyası oluşturuyor ve eğer radyo dinleyici sayısı çok ise hesabın alanını sürekli dolduruyor. Eğer bu komutu kullanıyorsanız ve kullandığınız hesabın alanı sürekli artıyorsa bilinki bu komuttan dolayı ![]() bunun yerine ; ./sc_serv > /dev/null & bu komutu kullanırsanız daha sağlıklı olur. |
|
| |||
| |||
|
merhaba denilenleri yaptım unreal başladı ama servisler eggdroplar falan başlamıyor neden acaba |
|
| |||
| |||
|
merhabalar bu söylediğiniz işlemi ConferenceRoom'da yapabilirmiyiz yapılırsa ne şekilde yapabiliriz?
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
kullandıgınız oto acılıs bash scriptini buraya kopyalayin bakalım Quote:
./startcr komutunu uygulatınız
|
| |||
| |||
|
yaptım fakat reboot atınca otomatik startlamıyor? SSH Screen Aşagıdaki Ekranda ImageShack - Hosting :: sshyd3.jpg |
|
| ||||
| ||||
|
yanlıs yapmıssın dediklerimi harfien yaparsan sounsuz calısacaktir önce eesohbet hesabına login oluyorsun daha sonra Code: pico baslat Code: /home/eesohbet/CR2.1-Linux ./startcr /home/eesohbet/eggdrop ./eggdrop -m sysop.conf Code: chmod 755 baslat root olarak login noluyoruz ve konsola asagidaki dizin Code: pico /etc/rc.d/rc.local Code: su -c "/home/eesohbet/baslat" eesohbet
|
| ||||
| ||||
| Quote:
nohup ./sc_serv & ile çalıştırılan radyolarda log dosyası 6,7 GB ye kadar ulaşabiliyor, ve gereksiz kalabalık yapar. ben tavsiye etmiyorum. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |