| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| CBL Lookup
Merhaba Artık CBL Lookup listesine girmekten sıkıldım. Gerekli tüm şeyleri yaptım. Serverdan nobody maili ve mail() fonk. kestim. SMTP kurdum. Tweak setting ayarlarını yaptım. mx ve spf ayarlarını yaptım. Ters denese denilen olayda var. Bazı sitelerden kontrol ettim. Bunlara rağmen hergün sabah girmiş buluyorum. Nedeni ne olabilir. Bana yardımcı olcak biri varsa sevinirim... |
|
| ||||
| ||||
|
cevap vercek yok heralde OK |
|
| ||||
| ||||
| CBL Lookup ne ola ki? IRC için engelleme olayı mı, yoksa SPAM list mi... Siz daha açıklayıcı yazmadıkça, biz yanıt yazamayız sihirli dürbün yok elimizde sunucuya bakıp neresi ağrıyor anlayalım...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
birileri hostingde olmayan bir e-maile email atıyor. sonrada onara ulaşılamadı diye email gidiyor. adamlar bunu çokk yolluyor hostingde onlara çokk yollayınca spam gönderiyoruz zannediyolar hoooppp listedeyiz nasıl çözeriz FAIL yaptım tweak bolumunde ama o email gene gönderilir sanırım söyle denedim gönderen : hostinge olan bir email alıcı : olmayan bir email sonrada bana gönderen emailime ulaşılamadı diye email geldi |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |