| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
şu an ki whm sürümünde bunu kullanmaya gerek var mı?
|
|
| ||||
| ||||
| WHM sürümü ile bu eklentinin bir alakası yok. Bu sunucunuzdaki ayarları yapmanızda size kolaylık sağlayan bir yazılım. Mesela ffmpeg yüklemesi gibi.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Ben bunu almayı düşünmüştüm ilk başlarda fakat, datacenterimin forumlarında insanların bu konu hakkındaki fikirlerine bir ara denk gelmiştim , emin olmak için tekrar okudum. Bu addonu yapan eleman'ın adı Donna (AngelNetworkz'den miş) ve kredi kartı dolandırıcılığından dolayı internette baya bir ün yapmış. Alacaksanız bile sanal kartınızla alın Ben almaktan vazgectim.The Planet Forums [Powered by Invision Power Board] Buradan bahsi gecen yorumları okuyabilirsiniz. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
iletişim maillerine cevap vermiyorlar.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| WHM için bence çok önemli bir yazılım içerige bakarsak ama WHMdestek forumunda hiç detaylı bilgilendirme hiç açıklama maalesef yok...benim ihtiyacım var böyle birşeye ama burada da aradıgımı bulamadım maalesef |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |