WHM cPanel » WHM 2086

WHMXtra - cPanel Addon Module for WHM - Vazgeçilmez WHM eklentisi

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM 2086

Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12.12.07, 14:50
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
mbd5200 is on a distinguished road
mbd5200 - MSN üzeri Mesaj gönder
şu an ki whm sürümünde bunu kullanmaya gerek var mı?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 12.12.07, 15:15
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Alıntı:
mbd5200 yazmış Mesajı göster
şu an ki whm sürümünde bunu kullanmaya gerek var mı?
WHM sürümü ile bu eklentinin bir alakası yok.
Bu sunucunuzdaki ayarları yapmanızda size kolaylık sağlayan bir yazılım.
Mesela ffmpeg yüklemesi gibi.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 30.12.07, 23:19
Celeron

Tecrübe Puanı: 2
youdie is on a distinguished road
Ben bunu almayı düşünmüştüm ilk başlarda fakat, datacenterimin forumlarında insanların bu konu hakkındaki fikirlerine bir ara denk gelmiştim , emin olmak için tekrar okudum. Bu addonu yapan eleman'ın adı Donna (AngelNetworkz'den miş) ve kredi kartı dolandırıcılığından dolayı internette baya bir ün yapmış. Alacaksanız bile sanal kartınızla alın Ben almaktan vazgectim.

The Planet Forums [Powered by Invision Power Board] Buradan bahsi gecen yorumları okuyabilirsiniz.
Alt 30.12.07, 23:49
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Alıntı:
youdie yazmış Mesajı göster
Ben bunu almayı düşünmüştüm ilk başlarda fakat, datacenterimin forumlarında insanların bu konu hakkındaki fikirlerine bir ara denk gelmiştim , emin olmak için tekrar okudum. Bu addonu yapan eleman'ın adı Donna (AngelNetworkz'den miş) ve kredi kartı dolandırıcılığından dolayı internette baya bir ün yapmış. Alacaksanız bile sanal kartınızla alın Ben almaktan vazgectim.

The Planet Forums [Powered by Invision Power Board] Buradan bahsi gecen yorumları okuyabilirsiniz.
zaten alamazsınız herhalde.
iletişim maillerine cevap vermiyorlar.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Alt 13.09.08, 01:08
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
alpercankaya is on a distinguished road
WHM için bence çok önemli bir yazılım içerige bakarsak ama WHMdestek forumunda hiç detaylı bilgilendirme hiç açıklama maalesef yok...benim ihtiyacım var böyle birşeye ama burada da aradıgımı bulamadım maalesef

Seçenekler
Stil