| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
rarlı dosyayı sshden nasıl açabilirim
|
|
| |||
| |||
|
mkdir komutunun kullanımı nasıldır? bir çok şekilde denedim bir türlü backup için yedek klasorü oluşturamadım. hep şu hatayı alıyorum: root@server [~]# mkdir [OPTION] /vtyedek mkdir: cannot create directory `[OPTION]': File exists Restore Backups yapmaya kalktığımda da şu hatayı veriyor doğal olarak ...yardım edebilirmisiniz? Please select which type of backup to restore: Sorry, there are no backups located at yedek/cpbackup! |
|
| ||||
| ||||
|
mesela yedek klasörü oluşturmak için mkdir yedek
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
configure backup da backup destination kısmında mkdir yedek ile oluşturduğumuz klasor adresini nasıl belirtiyoruz? sadece yedek yazmamız yeterlimi yoksa home/yedek veya root/yedek .... gibi birşeymi? Birde mkdir yedek yazıp entera bastığımda yeni komut satırına geçiyor klasor oluşturuldu gibi birşey yazmıyor.Klasor oluşuyormu? |
|
| ||||
| ||||
|
ne klasörü oluşturduysanız onu yazacaksınız. yedek ise yedek yazacaksınız. elma/armut/kavun/karpuz ise elma/armut/kavun/karpuz yazacaksınız. -- Quote:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
configure backup da yedek yazıp save e bastım şu hatayı verdi.Nerde hata yapıyorum acaba. yedek is not a directory.. Backup has been disabled to prevent file loss.. yedek does not exist.. Backup has been disabled to prevent file loss.. Backup Configuration Saved! putty de mkdir yedek yaptığımda : root@server [~]# mkdir yedek root@server [~]# mkdir yedek /ikinci denemem mkdir: cannot create directory `yedek': File exists root@server [~]# |
|
| ||||
| ||||
|
|
| |||
| |||
|
defalarca okudum ama sonuç aynı ,klasor yolunda sıkıntı var sanırım klasor oluştuysa neden /yedek is not a directory.. Backup has been disabled to prevent file loss.. /yedek does not exist.. Backup has been disabled to prevent file loss.. Backup Configuration Saved! bu hatayı versin. Başka bir sunucudaki config ayarlarına baktım benimkiyle aynı root@server [~]# mkdir yedek bu şekilde oluşan yedek klasoru ile backup destination daki /yedek klasörü aynı klasorlermi? |
|
| ||||
| ||||
|
okur musunuz lütfen ? Quote:
|
| ||||
| ||||
|
sorun tarafımdan çözülmüştür .
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/ssh/6-ssh-komutlari.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Load Fırlaması - Webmaster Forum | This thread | Refback | 23.07.07 22:59 | |