| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba arkadaşlar, Çeşitli kaynaklardan tamamen yasal yollarla kurallara uygun şekilde elde ettiğim lisansları sizlerle paylaşmak istiyorum. Burada bulacağınız fiyatların EN UYGUN fiyatlandırma olduğunu bilmenizi ister, daha aşağıya veren herhangi bir firma varsa kendi kurumsal sitesinde indirimli fiyatını gösterip kanıtladığınız takdirde DAHA UCUZA VEREBİLECEĞİMİZİ veya AYNI FİYATA İNEBİLECEĞİMİZİ bilmenizi isterim. Tüm lisanslarda, profesyonel kurulum ve ilk teknik destek ücretsizdir! (Limitsiz destek değil) Aklınıza takılan her türlü sorunda bana PM veya e-mail yolu ile ulaşabilirsiniz. cPanel Lisans Bedelleri: cPanel Dedicated Server External Lisans = 42 usd /ay cPanel Virtual Server External Lisans = 15 usd /ay DirectAdmin Lisans Bedelleri: DirectAdmin Dedicated Server Lisans = 20 YTL /ay DirectAdmin Virtual Server Lisans = 10 YTL /ay Plesk Windows/Linux Lisans Bedelleri: Plesk lisansı satışımız yoktur. Lütfen dikkat Türkiye'de HİÇ BİR firmanın yasal olarak HARİCİ Plesk lisans satış hakkı yoktur! Ödediğiniz her kuruş, o firmaya illegal kazanç sağlayacaktır.. Virtuozzo Lisans Bedelleri: Virtuozzo Windows LÜTFEN PM ATINIZ Virtuozzo Linux LÜTFEN PM ATINIZ Fantastico Lisans Bedelleri: Fantastico Dedicated Server Lisansı = 10 YTL /ay Fantastico VPS Sunucusu Lisansı = 5 YTL /ay (rvSkin ve Fantasticoyu aynı anda alın, 30% indirim kazanın!) rvSkin Lisans Bedelleri: rvSkin Dedicated Server Lisansı = 10 YTL /ay rvSkin VPS Sunucusu Lisansı = 5 YTL /ay (rvSkin ve Fantasticoyu aynı anda alın, 30% indirim kazanın!) WHMSonic Lisans Bedelleri: WHMSonic Radyo Sürümü - LÜTFEN PM ATINIZ WHMSonic IRC Sürümü - LÜTFEN PM ATINIZ Ayrıca ihtiyacınız olan her türlü lisans, orjinal ve kullanılmamış şekilde, SATICI FİRMADAN DAHA UYGUN ÜCRETLERLE sağlanır. Tüm yazılımların profesyonel kurulum ve performans ayarları, tarafımdan yapılacak olup son derece güvenle kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar! N. Sinan GÜNAY
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << Son Düzenleme: sinangunay; Tarih / Saat: 27.02.08 18:34. |
|
| ||||
| ||||
|
cPanel lisansı aldım, kurulumu ve ayarları yaptı sağolsun.. hayırlı olsun tavsiye ederim sudan ucuz ![]() bir de rvskin fantastico whmsonic alsak aylık 20 ytl ![]() düzenleme : gece mece demedi kurdu maşallahı var
__________________ Macromedia Flash * kullanabilen kişi ya da kişiler ile dostluk babında muhabbet etmek isterim , özel mesaj atana süpriz hediye.. ![]() Son Düzenleme: misc; Tarih / Saat: 02.01.08 03:34. Sebep: zaman: |
|
| |||
| |||
|
WhmSonic Siparisi verdik Gercekten Süper fiyatlar Kaliteli Hizmet .
|
|
| ||||
| ||||
|
Sinan abi 10 Ocak'ta Netinternet saydığın lisansların yasal satış haklarına sahip olacakmış. Sana rakip çıktı. |
|
| ||||
| ||||
|
cPanel external lisansı sağlayabilmek için minimum 6 aylık NOC partner ve ayda yaklaşık 5000 usd ödeme yapman gerekiyor. Sanmıyorum bu kriterleri daha Türkiye'de bir firmanın gerçekleştirebildiğini.. Saygılar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
|
Ben DirectAdmin lisansı aldım tavsiye ederim ![]() [kd]Abi yeni msn ini ekledim bakabilirmisin.[/kd] |
|
| ||||
| ||||
|
cpanel whmsonic aldım tavsiye ederim |
|
| ||||
| ||||
|
Directadmin aldım tavsiye ederim. |
|
| |||
| |||
|
kardeş bu lisanslar ne lisansı anlamadım inanın linux içinmi gecerli neden bunlar için para ödeyeyim hem ne işe yarıyorlar |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |