| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| hangi dağıtım
arkadaşlar yeni bir pc topladım p4 core2duo 6550 2.33 4 mb cpu asus anakar full onboard 800mhz ram 2 gb sizce bu sisteme hangi dağıtımı kurmalıyım fedora 7veya 8 mi centos 5 mi |
|
| ||||
| ||||
|
centOS 4ever
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
sorun cıkarmaz diyonuz yani
|
|
| ||||
| ||||
|
ne gibi bir sorun?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Acemi ve linux e alışık değilsen sorunların alası çıkacak bence.
__________________ Profesyonel phpBB3 hizmetleri |
|
| ||||
| ||||
|
cpanel kullanmayacaksansa Debian. Cpanel kullanacaksan Centos |
|
| |||
| |||
|
plesk kullanacağım sorun derken ethernet vs gibi şeyler
|
|
| |||
| |||
|
denemek için centos 5 kurdum işlemci için bir sürü uyarılar verdi çekirdeği düzenlemekmi gerek başdan yoksa başka bir çözümü varmı ?
|
|
| |||
| |||
|
benim kurduğum dağıtım 32 bitlik sanırım sorunum bu 64 bitlik kurmam gerekli galiba tabi ppleskide 64 bitlik kurmam gerekir yanılmıyorsam
|
|
| |||
| |||
|
pc ye 64 bitlik centos 5 kurdum ama açılışda cpu not supperted gidi bişi diyor sanırım işlemci desteklemiyor bu dağıtımı veya kernel derlemesimi gerekli. kernel derlemesi gerekli ise nasıl yapabilirim ve hangi bolumdeki yeri değiştirmem gerekli biraz karışık işde kernel derlemek bir kere denemişdim çalişan kerneli uçurmuşdum |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |