| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| web sunucu a-z ye bilgi gerekli
ne desem boş burada bilgi verilecegii düşünmüyorum neden mi burası bigi paylaşım yeri değil de o yüzden cevap vermmessiniz kıskanc toplummu olduk ne öyleya ingilizce bileceksin kıskanmayan insanlardan ögreneceksin yada ingilizce bilmeyeceksin çakılıp kalaçaksın Son Düzenleme: nahitakyel; Tarih / Saat: 30.01.08 08:00. Sebep: zaten sebep göstermeye gerek yok |
|
| |||
| |||
|
sorma kocum sorupta ne yapacan
Son Düzenleme: nahitakyel; Tarih / Saat: 30.01.08 08:01. |
|
| |||
| |||
|
1000 bayi içinmi hemen gidiyosunuz bir yazılım firmasına 1000 bayi icin yazılım istiyorsunuz sonra onlara soruyorsuznu bunu yaptınız ama kesintisiz hizmet icin nasıl bir sunucum olmalı diye onlarda sizze soyluyorlar ondan hemen sonra onada çözüm bulunca gidiyorsunuz türkiyede bir data centere yada turk telekoma ( telekom pahalı olur) bana kesintisiz hizmet saglayacak bir hat istiyorum diyeceksiniz onlarda ou saglayacak birde eleman tutacaksınız devamlı o sunucu ile ilgilenecek |
|
| |||
| |||
|
sormadım cevap yazma
Son Düzenleme: nahitakyel; Tarih / Saat: 30.01.08 08:01. |
|
| ||||
| ||||
|
Subtotal:$3,830.88 bu mu ücreti yani? uww
|
|
| |||
| |||
|
gerek kalmadı
Son Düzenleme: nahitakyel; Tarih / Saat: 30.01.08 08:04. |
|
| ||||
| ||||
|
konuyla alakasız ama newegg 'den buraya nasıl getireceksiniz paylaşırsanız, bende sipariş vermek istiyorum o siteden ![]() Yaklaşık 8 aydır siteyi dolaşıyorum güzel fiyatlar...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
konuya doğru dürüst cevap bırakın hiç cevap yok üzüldüm açıkcası yardımlarınızı beklerdim bir arkadaş var anakart caka bilir dedi sürekli mavi ekran verebilir felan dedi sen hp ıbm sun vs al diyor adam sanırım haklı baksanıza sunucuda hiç donanım bilgisi olan yok |
|
| ||||
| ||||
|
kendi düşündüklerimi yazayım. forumun genel teması whm cpanel linux vs vs.. yaşanan sorunlar falan. şimdi tabi bu konuda da fikirler üretilirdi ama giren üye bakıyor (kendi fikrim) ilk mesaj çok uzun ve sizin diğer mesajlarınız da çok uzun; diyor ki o zaman bunu okumak yerine şurdan iki üç komut daha öğrenirim vakit kaybetmem. ve ayrıca "en fazla 1000-1500 bayiye hizmet etmek için gerekli yazılım donanım kurrulum nelerdir?" 1000 ile 1500 arası reseller bayisi diyorsunuz bu paraya sahip olan adam bu bilgileri çoktan yutmuştur ya da verir parasını tutar iş bilen adamını .. ilk mesajın ilk cümlesinden sonra okumadım ben de ancak bu konuyu görmüştüm. Sunucuda donanım bilgisi olan adam ya da olmayan adam konusunda da hak vermiyorum. Soruyu net olarak sorarsanız daha net cevap alırsınız kanısındayım kimse kimse için link açıpta bakmıyor şu zamanda zaten ortada birsürü hacer var bir de linke tıklamak istemiyor bence ![]() fikrime gelince makinalar güzel alın mavi ekran vs almazsınız kim diyor? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |