| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| AWBS de sepet ürün sayısı
merhaba arkadaşlar.. ben awbs de ana sayfada gelen kişinin sepetindeki ürün sayısnı nasıl gösterebilirim. sepet te ürün sayısını gösteren kodu bulamadım... örnek: Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır. Sepete bak l Ödeme Yap --------------------------------- ürün sayısını gösteren kod nedir... teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
| Kod: <?php
global $reseller_free_plan;
include("includes/dbconfig.php");
if ($LoggedIn== "1"){
$goster = @mysql_query("select * from users where username='$newuid'");
$isim = @mysql_result($goster,0,"fname");
$soyisim = @mysql_result($goster,0,"lname");
$goster2 = @mysql_query("select * from accounts where ownerid='$newuid'");
$kredi = @mysql_result($goster2,0,"amount");
$kredi= number_format($LIVECREDITS, 2);
$goster3 = @mysql_query("select * from accounts where ownerid='$newuid'");
$kredi = @mysql_result($goster3,0,"amount");
$kredi= number_format($kredi, 3);
echo "<tr><td>Hoşgeldin; <br><b>$isim $soyisim</b> <br>Aktif Krediniz : <br>$kredi</td></tr>";
}else{
echo "<!-- fesih Biçer - whmdestek.com -->";
}
?>
|
|
| |||
| |||
|
hemen deniyorum teşekkürler...
|
|
| |||
| |||
|
ewet kodu denedim. çok güzel bişi ama benim istediğim bu değildi ki... ben sadece sepetteki ürün sayısını gösteren kodu istiyodum. mesela örnek veriyim... sol menülerde 2. sırada alışveriş sepeti yazıyo sepetinizde 0 ürün var Sepete bak l ödeme yap.. ben sadece ordaki 0'ı yani sepetteki ürün sayısını çeken kodu istemiştim... Son Düzenleme: Onursal; Tarih / Saat: 06.01.08 17:05. Sebep: link kaldırıldı. oda kimmiş |
|
| ||||
| ||||
|
pardon yalnış okumuşum o zaman ben aktif kredi sandım. o aktif krediyi gösterir. sizin istediğiniz bu. çoklu dil kullanıyorsanız dil dosyasına ekleyin tanımları, eğer tek dil kullanıyorsanız aşağıda tanımlarsınız. Kod: <?php
global $reseller_free_plan;
if ($LoggedIn== "1"){ ?>
<?php }?>
<tr>
<td>
<b><?=MENUSOL7?></b>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<br>
<a href="<?=$curcart[view]?>">
<?=$curcart[items]?><?=MENUSOL8?></a><br>
<a href="cart.php?ca=checkout"><?=MENUSOL9?></a><br></td>
</tr>
|
|
| |||
| |||
|
yok buda değil sanırım bende bir sorun var anlatmayı beceremiyorum. benim istediğim sadece ordaki 0 yerine gelicek kodu istiyorum yani sepetindeki ürün sayısını gösterecek kodu istiyorum.. sizide uğraştırıyorum. umarım bu sefer doğru anlatabilmişimdir...
|
|
| |||
| |||
|
tamam doğru yazmışsınız 0 yerine gelicek kod şuymuş .... <a href="<?=$curcart[view]?>"> çok teşekkür ederim... |
|
| |||
| |||
|
ama şunu çözemedim önce bişi yazmıyo yani hiç alışveriş yapmadığı zaman orda hiç bişi yazmıyo.. yani 0 yazsa alışveriş yapınca sepete eklenen sayı 0 ın yerine gelse o mümkün mü |
|
| ||||
| ||||
|
verdiğim kodların tümünü sitene enteğre edersen sorun kalmaz. sadece <a href="<?=$curcart[view]?>"> kendi başına bir anlam ifade etmez. Kod: Sepetinizde <a href="<?=$curcart[view]?>">
<?=$curcart[items]?> Ürün Bulunmaktadır.</a>
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |