| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| ||||
| ||||
|
Merhaba arkadaşlar forumda uzun süredir pasif kaldım, bir soruyla geri dönüyorum Benim bir vps müşterimin sql servisi çalışıyor fakat, phpmyadmin'i girmiyor.Ne Whm root panelden girilebiliyor nede cpanel'den girilebiliyor.Şu hatayı alıyorum, "#2002 - Sunucu yan�t vermiyor (ya da yerel MySQL sunucusunun soketi do�ru olarak yap�land�r�lmad�)\" acaba sorunu nasıl çözebilirim ?
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
| service mysql restart yapmayı denediniz mi?
|
|
| ||||
| ||||
| Evet.Reboot, mysql restart hepsi denendi.Sonuca varamadık.
|
| |||
| |||
| whm'den stableyi secip /scripts/upcp yapmayı denediniz mi.? Belki böyle düzelebilir. Aklıma başka birşey gelmiyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
/scripts/mysqlup --force
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Hocam bu dediğiniz kodu uyguladım, fakat şimdide cpanel den phpmyadmin e girebiliyoruz, whm den giremiyoruz.İlk baştaki hata da buydu zaten, sonra hiç girmemişti şimdi biri düzeldi biri hala aynı farmı bi fikriniz bu konuda.
|
| ||||
| ||||
| whm den mysql root parolasını resetleyin.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Problem çözüldü.Teşekkür Ederim yardımlarınız için.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/whm-soru-cevap/1201-phpmyadmin-giris-problemi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| whm den mysql root parolasını resetlemek - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Refback | 24.02.08 22:26 | |