| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| ||||
| ||||
| DDoS Protected - DDoS korumalı Sunucu - Hosting nereden alınır ?
Araştırıp bulduğum bir kaç verimerkezini sizlerle paylaşmak istiyorum. Awknet Communications abacus tavsiye etti,hiç bilgim yok doğrusu.kendileri sadece ddos üzerinde yoğunlaşmışlar. kullanmadığım için fazla yorum yapmam doğru olmaz lakin çok güzel yorumlar okudum. GigeSERVERS - IRC, and DDOS Protected Dedicated Servers almanyadan gige.botnete karşı epey sağlam bir duruşlar olduğunu söyleyebilirim. ağır saldırılara karşı başarıları kanıtlandı.adını da ddos koruması sayesinde yapmış bir verimerkezi.lakin hiç bir zaman unutmamanız gereken bir durum var;almanyada herhangi bir verimerkezi ile profesyonel olarak çalışılmaz.almanya hatlarına güven olmaz.kısacası profesyonellik açısından 2. sınıfa giriyor almanya. Black Lotus Communications - DDoS protected hosting, dedicated servers, and co-location blacklotusu sanırım türkiyede duyulmuş bir verimerkezi değil.hatta belki de ilk defa burada bu verimerkezini duyuyorsunuz.kendilerini bu yazımın birincisi olarak seçmek istiyorum.tasarımları ile biz yer altından gelen irc operatorleriyiz demek istemediklerine emin olduğum bu sıcak insanları sizlere kesinlikle öneririm. Sizlerde bu konuda tavsiye ettiğiniz verimerkezlerini yazarsanız sevinirim.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| Sharktech Internet Services bu adamlarıda ddos konusunda taktir etmek lazım. Bazen sorunlara geç yanıt verseler de iyi niyetleri bu acığı kapatıyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
Liquid Web kullandım Ddos konusunda çok sağlamlar. Dedicated Servers | Managed Dedicated Servers | Web Hosting | VPS | Liquid Web |
|
| ||||
| ||||
|
Sharktech iyi ama fdc de barınıyor. Ayrıca iletişim diye bir olay yok. İletişemiyorsunuz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Staminus Communications Staminus u bilmeyenler var mı acaba ? Staminus irc ataklarından korunma için ideal bir verimerkezi. Web üzerinden gelen syn/httpd flood ataklarına karşı ancak firewall alarak korunabiliyorsunuz. Ama ip korumaları dahi gayet başarılı.Tavsiye edilir.
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Alıntı:
Kısaca desteğin yetersiz olduğundan,downtime süresinin oldukça yüksek olduğundan, ki bunun nedeni fdc de bulunmasıdır,iletişimin kesinlikle kopuk olduğundan,ilgi ve alakanın sıfır olduğundan bahsediyor.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Staminus ile de calıştım cesur.net benim calsıtıgım zamanlarda Staminus direk tr ye satıs yapmıyordu. Tr den aracı kulanıyordun. Cesur .netinde maşallahı vardı o zamanlar sorun oldugunda piyasada olmazlardı kıvranıp kalırdık. Hatta bir defasında hardisk pofladı 5 gün down kaldık varmı boyle bişi disk bozuldu ise degisir bu kadar zor olmaz.FDC ile çalıştım bireysel olarak buradan makina alabildigim icin sorunlarıda kendim çözümleyebildigim icin hic sorun yasamıyoorum gibi bişi ödeme konusunda 5-10 gün de bekliyorlar yerine göre crm gectiginden beri 5 günü gecimiyorlar gerci ddos konusunda firewall hizmeti vermiyorlar saldırı oldugunda bakarsın Anti DDOS Firewall - FDCServers Forums fdc forumunda adminin biri sales@fdcserver.net görüs demiş diger admin ise Sharktech e yönlendirmis |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
iyiniyetleri batsın.sunucu 10 gün kapalı kaldıktan sonra iyiniyet diye bir şey söz konusu olamaz. fdc daha rezalet bir yerdir. hattı yazılımı trafiği bol bol verirler ama aslında vermezler.cogent gibi kalitesiz bir network ü siz sunarlar. hızlı iletişimleri güzeldir ama kahvedeki okey arkadaşları ile bir farkınız yoktur. staminus ise bu tür sorunları yaşatmayan adı ünvanı temiz bir servis sağlayıcıdır. şimdiye kadar hiç bir bayiden sunucu almadım sizin de almanızı tavsiye etmem. eğer yabancı diliniz yoksa türkiyede bulunan verimerkezleri ile çalışın.eğer sunucu yönetimini bilmiyorsanız sunucu yönetim hizmeti alın. ama asla bir bayiden sunucu almayın.her zaman vermerkezi ile direkt iletişimde olun.
|
| ||||
| ||||
|
FDC'ye bayılıyorum ilk VPS aldığım yer
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Merhabalar : Yukarida yazilan butun verimerkezleriyle uzun sureli calismalarimiz oldu , sharktech ile 6 ay calistik 1 reboot ticketi icin 48 saat bekledigimi hatirliyorum ve router'larinda surekli paket kayiplari olan 3-5gbit saglam 1 botnet geldiginde network'leri catlayan bir verimerkeziydi , awknet ile calismadik calisan firma sahibi dostlarim var ticket sureleri fena degil network'leride kaliteli , Staminus ile uzun sure calistik ircd ile ugrasan kisiler icin cok iyi 1 alternatif web icin firewall ruleleride gayet iyi (ircd kadar olmasada), gigeservers Almanyada degil Amerikada ve proxyshield adi verilen 1 hizmeti pazarliyorlar bunun lite versiyonu standart her sunucu icin veriliyor premium 'u ise 1000$ dan basliyor saldiri boyutuna gore fiyat degisiyor.Turkiyede sadece DOS/DDOS uzerine calisan 1 firma sahibi olarak bana oneriniz ne diye sorarsaniz awknet - staminus 2'lisi degerlendirebilir , halan cozum alamamissaniz tek alternatifiniz , bizim firmamizla baglantiya gecip sayfaniz icin size ozel cozumlerimizden 1'ini secmek olur :=) . iyi calismalar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/dedicated-managed-co-location/1203-ddos-protected-ddos-korumali-sunucu-hosting-nereden-alinir.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| sunucu alacagım yardımcı olabilirimsiniz - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 23.01.08 20:46 | |