| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| ThePlanet'den neden kimse soz etmemis?
ThePlanet'den kimse soz etmemis, sanirim benden baska theplanet ile calisan yok? ![]() Teknik Destek Musteri Hizmetleri Reseller Birimi hepsine 7/24 ulasabiliyorum, sorun / sorunlara sabirla cevap veriyorlar. Ilgi alaka ust duzey ve bana gore kalitelide lakin sizlerin dusunceleri nelerdir? Dedicated Servers & Web Hosting | Managed Web Hosting Services | The Planet |
|
| ||||
| ||||
|
ev1 ile birleştikten sonra patlaması gerekirken hızla inişe geçtiğini düşünüyorum.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| inise geciyorlar derken tam olarak hangi konuda inise geciyorlar?
|
|
| ||||
| ||||
|
teknik destek ve özellikle iletişim konusunda eksikleri oluşmaya başladı. kendi müşterilerine yetişebilmek için yeni müşterilere olan ilgi ve alakayı kestiler. Savvis nac gibi sağlayıcıların çok gerisinde kaldılar.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| Hmm, belkide bu benim sansimdir"ki" her ne zaman istersem ulasabiliyorum, teknik destek ile iletisime gecmek cok kolay. Musteri Hizmetleri ilede oyle belkide benim sansimdir. Bilgilendirme icin tesekkurler.
|
|
| |||
| |||
|
üstadım senin şansın değil, 3 sunucum var , almadan öncede aldıktan sonrada desteklerini esirgemiyorlar, hatta OS sıfırlamalarını 2 kere ücretsiz yaptırdıgımı bile hatırlıyorum (normalde 25 dolardır ) Attıgım ticketlere 1 bilemediniz 1.30 saat içerisinde mutlaka cevap geliyor. 1 numaralı DC diyebilirim!
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
siz kendiniz vermişsiniz cevabı. bir ticket a 1 saat içinde cevap gelmez. en fazla 10 dakika almalıdır.
|
| |||
| |||
|
o en gecti, HOSTGATORda bile 6-7 saatten önce cevab alınamıyor mesela.Mesela ben size ö.m. atmıştım hiç cevab alamadım bu kaliteyi göstermese gerek dimi, sonucta kalite tatminlikle alakalı ve birazda izafi :=)
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
xxx DC'yi oneriyorum cunku ........... xxx DC'yi onermiyorum cunku .......... ve bu oneriyorum ve onermiyorumlari yapabilmek icin DC'ler ile birebir calismis olmak lazim, umarim calismissinizdir ve size yeterli ozen gosterilmemistir
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
NOT: ThePlanet Asigi ya da Destekcisi degilim konu uzerine bu kadar gitmemin sebebi islerini gercekden hakki ile yapiyor olmalari.
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |