| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
merhabalar radyo die dizin ekleyip bir müşteriye radyo açmıştım fakat şimdi bu dizini silemiyorum. rmdir radyo yazıyorum silmiyor neden acaba ? bir yardım edebilirmisiniz ?
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, chmodları ve chownları bozulmuş veya yetkisiz kullanıcı olabilirsiniz yada dosya kilitli olabilir. rm -Rf dizinadi şeklinde silmeyi deneyin yanlız dikkat bu komutu uyguladıkta sonra dosyaları geri getirme şansınız yok.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
evet bu komutla dizini sildim bunu denememiştim dizin silindi sorun kalktı modlar konuyu kitleyebilirsiniz ![]() ![]() ![]()
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Benzer durumlarda aynı komutu kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |