| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| ping var ama ssh ve siteler açılmıyor ?
Sorun aynen başlıktaki gibi, ping var ama siteler ve ssh açılmıyor. Data centeri arayıp reboot attırıyorum makinaye ancak öyle açılıyor. log dosyalarına bakınca hata filan gözükmüyor, acaba sorun ne olabilir. ilk defa böyle bir hata ile karşılaşıyorum. ara sıra oluyor bu olay son bir haftadır 2-3 kere oldu |
|
| ||||
| ||||
|
diğer ip lerden ulaşmayı denedin mi? Bir ip de o anda sorun varsa hemen reset attırma bence diğer ip lerden girip bir bak sorun ne daha iyi anlarsın. Olmazsa söyle bir servise çeksinler |
|
| ||||
| ||||
|
yok diğer iplerdende girmiyor. kim servise çekecek ? hocam kernelden olabilirmi. çünkü ssh yede girmiyorsa galiba sistem dosyalarında olabilir sorun sence ? |
|
| ||||
| ||||
|
kerneli güncelleyeyimmi ne dersiniz ?
|
|
| ||||
| ||||
|
servisler açık mı ? firewall var mı ? mod security var mı
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
modsecurity 1.9 var. bitdefender antivirus var bir burda phpinfo dosyam var. birde sinan beyin yaptığı syn saldırı önleme şeyi var. nasıl yaptı bilmiyorum tabi göstermedi bana çok değerliymiş ![]() Servisler çalışıyor. yani ben öyle tahmin ediyorum. diyorum ya ssh ye bile giremiyordum whm panel ve sitelerde açılmıyor, sayfa uzun uzun düşünüyor ama açılmıyor. ping var tabi. şimdilik aklıma gelenler bunlar. modsec hariçinde + bir güvenlik paketim yok yani. |
|
| ||||
| ||||
|
sinan hocanın yaptığını geri alalım firewalı da kaldır 2-3 gün öyle devam etsin bakalım ne olacak.
|
|
| ||||
| ||||
| whm açılmıyor ssh da yok http hiç yok. nereden giripte ne işlem yapılacak buna ? Not:1000.mesajım
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
konumu kirletme anlıyordum senin amacının post kasmak olduğunu ![]() git başka yerde deneme yap. |
|
| ||||
| ||||
|
abowww ne alacan bize hasan emmi 1bininci mesajın olmuş. Hedaye almıyorsan imzala tıkla bari katkın olsun
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |