Tekil Mesaj gösterimi
  #23 (permalink)  
Alt 09.01.08, 02:31 PM
GODAttach GODAttach isimli Üye şuanda  online konumundadır
rm -rf

Tecrübe Puanı: 1001
GODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond repute
GODAttach - İCQ üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
nelson´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kadar başlık açıldığına göre yabancı sitelerde kesin uzak durmak lazım ama hizmet sözleşmesinde hiç bir problem yok 8 gün çok makul bir süre bir çok yerde çok daha fazladır, örneğin benim en son çalıştığım dedicatednow.com da serverını iptal etmek istiyorsan 30 gün önceden haber vermek zorundasın ve daha bir çok büyük datacenter'da da 30 gün şartını gördüm, çok fazla gerçekten.. ama datanceterin kötü olduğunu bu madde göstermez.
Yabanci Kurum / Kuruluslarin tamamini suclamamak lazim bu sektorde yaptigi isten ZEVK alanlar ve ZEVK almayanlar diye ayirirsak cok daha mantikli olur, sunucu ile baglarinizi koparacaksiniz verimerkeziylede baglarinizi koparacaksiniz demektir ve verimerkezi gayet tabii onceden sizden bilgi almak ister"ki" o sunucuyu hemen bir diger musteri icin hazir hale getirebilsin lakin bu durumda magdur dusmemek icin yapmamiz gereken hizmet sozlesmemizdeki haklarimizi bilmek ve gerektiginde yasal olarakda bu haklari sonuna kadar kullanabilmektir. Boyle bir duzen olmasi durumunda ne ahmet ne mehmet magdur olmaz diye dusunuyorum.