| |||||||
![]() |
| | LinkBack (11) | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Linux fakat normal web hosting Reseller vps datacentar filan değil Normal webhostinge kurulurmu kurulursa burada anlatıldığı şekildemi kurulur normal hostinge ? yoksa farklı bi şekildemi |
|
| ||||
| ||||
| ssh bağlantınız varsa evet burdakiler gibi
|
|
| ||||
| ||||
| Webhostinglerde ssh bağlantısıda olsa olmaz, root yetkisi gerekir. |
|
| ||||
| ||||
| emin misin ? sen kuramadıklarını ver ben sana kuracağım.. ![]() Kod: wget http://www.shoutcast.com/downloads/sc1-9-5/shoutcast-1-9-5-linux-glibc6.tar.gz tar zxvf shoutcast-1-9-5-linux-glibc6.tar.gz cd shoutcast-1-9-5-linux-glibc6 pico sc_serv.conf ./sc_serv |
|
| |||
| |||
|
Şİmdi arkdaşlar Hangisinde karar kıldınız kurulurmu kurulmazmı benim linux hostum var şimdiden teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
kurabilirsiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Peki kurulum aynı şekildemi ben ssh ile hosta bağlanmayı denedim hata verdi
|
|
| |||
| |||
| SSH ile baglanmaya yetkili olup olmadiginizdan emin olun.
|
|
| |||
| |||
|
normal webhostinge kurdugumuzda ip adresini sitemizn ip adresini yazam1yoruz san1r1m ip adresini nas1l olusturacag1z peki ? + SSH ile balan1p balanamayaca1m1z nas1l anlar1z
|
|
| |||
| |||
| denemek o kadarmi zor bu mesaji yazmak yerine deneyin, bakalim varmiymis yoksa yokmuymus.
__________________ Fabrikadan yeni cikmis bir makineden, bir akademisyen ile rekabet etmesini beklemek hic de adil degildir - Alan Turing |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |