başlık biraz ilginç gelebilir. açmış olduğum konular çoğu kişinin karşılaşıpda çözüm elde edemediği konulardır. sizlere basit gelebilir ama çoğu insan bu gibi sorunlarla karşı karşıya kalıyor benimde başıma gelmiş konulardır ve bir çoğumda sonuca ulaşamamışımdır. bir çok forumda da yazmama ragmen. nedenini soyleyeyim size çünkü insanlar forumlarda rütbe elde etmek için konunun cevabı doğru olmasada post atmatalar ve diğer büyük bir etken bir başka forumdan o konu üzerine yazılmış cevabı kopyala - yapıştır yapmalarıdır.
şimdi soruyorsunuzdur bana bole bir açıklama hissine nerden kapıldınız diye. çoğu forumdada karşılaşmış olduğum sorunları yazdım ve sonuç elde edemedim, biraz sitemkar yazılar yazdım yanlış anlaşıldı. önemli değil. bir laf vardır bilmeyen yokdur , bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum diye onun için bilen arkadaşlarımızda var biliyormuş ayağına yatan arkadaşlarda var.
demek istediğim şudur, bu forumda yazmış olduğum bir kaç konu hakkında açıklayıcı,sonuca ulaştırıcı bir cevap almış değilim. sakına bu yazacağımdan kendini tahmin eden arkadaşım yanlış anamasın. yazmış olduğum bir sorunun cevabını vermek istemedi biliyor veya biliyormuş ayağın yatıyor tekrar söylüyorum sakın beni yanliş anlamasın yazmakdaki amaccımda rencide edici bir durum söz konusu değil onu kırmakda değil geröekden biliyor da olabilir. tekrar soyluyorum oda kendince haklı ama açıklayıcı çok bir bilgi yok netdede olsa bile ingilizce rusca vs vs onlarda zaten malum anlayan anlıyor anlamayan saaatlerce bu yazı nediyor diye bakışıp duruyorlar

sonuçda tam cevabı vermese bile ufak tefek ip ucları vermesi lazım diye düşünüyorum.
HERKESDEN ÖZÜR DİLERİM. KÖTÜ Bİ NİYETLE YAZMIŞ DEĞİLİM SADECE BİLMİŞ VE BİLİYOR AYANA YATANLARDAN SIKILDIM. ONUN İÇİN HERKES HAKKINI HELAL ETSİN.
ÖZELLİKLE KASTETMİŞ OLDUĞUM ARKADAŞ. TEKRAR TEKRAR ÖZÜR DİLERİM KÖTÜ BİR NİYETİM YOK YAZMAKLA. bende linuxa başlarken birşey bilmiyordum araştıra araştıra birşeyler öğrendim ama bir yerden sonrada karşılaştığınız sorunlarla X arama motoruna başvurduğunuz zman sonuç alamıyorsunuz. yeterli bilgi olmuyor yani.
daha içimi dökmek isterim ama okadarda değil kızarsınız sonra mazallah
tekrar tekrar özür dilerim.