Konu: yorumsuz
Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 10.01.08, 05:08 PM
sakkan sakkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Athlon

Tecrübe Puanı: 12
sakkan has much to be proud ofsakkan has much to be proud ofsakkan has much to be proud ofsakkan has much to be proud ofsakkan has much to be proud ofsakkan has much to be proud ofsakkan has much to be proud ofsakkan has much to be proud ofsakkan has much to be proud of
cpnael forumundan banlandım neden biliyormusunuz sorunu yazıyorsunuz yöneticler msn den bağlan yardımcı olıyım diyor bağlanıyorsunuz benden al serverını diye satış yapmaya çalışıyorlar yada direk açık açık çözüm yazmak yerine server satmaya çalışıyorlar neden böyle yapıyorsunuz siz cpanel.com.tr yi almışsınız bende lisanslı müsteriyim neden yardımcı olmuyorsunuz dedim diye beniş banlıyor, sorunlarımı burda yazıyorum konuya ns imi yönlendirdiğimi yazdığım halde cevap olarak birisi çıkıyor ns ni yönlendir sonra yaz cevap yazıyım gibi bir şey yazıyor ,ben zaten nsmi yönlendirdiğimi yazıyorum cevap falan yok başka konu açıyorum gelen cevap(Hayır 1 kere yeterli ama sanırım o zaman sanıyorum o sunucuda
sunucuda ana domaine ait hesap yok.. Açıp 1 kere ekleyin bakalım ne olacak)diyor
siz ne anladınız bundan daha açık sorunumu anlatıyorum gene cevap yok,belkide konu cevaplandı diye konuya girip okunmuyor.burasıda whm destek bakıyorum öyle yetişemiyecek kadarda konu açılmıyor ,ama cevap yok