Konu: yorumsuz
Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 10.01.08, 07:52 PM
Fesih BICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Fesih BICER Fesih BICER isimli Üye şimdilik offline konumundadır
fshbcr

Tecrübe Puanı: 1092
Fesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond repute
Fesih BICER - MSN üzeri Mesaj gönder
Yöneticiler herşeyi bilecek ve her soruya cevap verecek diye bir kaide yok. Ben kendi adıma konuşacak olursam ben amatörüm sadece, burada yazdıklarımla - gerçek mesleğim arasında dağlar kadar fark var. Bu işide her hangi bir kazanç uğruna yapmıyorum. ve buradaki yöneticilerde kazanç için bu işi yapmıyorlar. kazanç için yapsaydık bildiklerimizi burada heba etmezdik.

kopyalama/yapıştırma hakaretini çok haksızca buluyorum. takıldığım noktaları googlede aradığım oluyor. eminimki herkeste böyle yapıyordur. kimse anasından doğar doğmaz linux öğrenmedi. Ama googlede bulduğum bir sorunun cevabını ve dökümanı denemeden etmeden ne işe yaradığını bilmeden, gelecek sorulara cevap veremeyecek olsaydık buraya makale eklemez ve başkalarına yardımcı olma cesaretinde bulunmazdık.

Bü tür kınama yazılarınızda kendinize kapıları kapatıyorsunuz. yani yardımcı olmak isteyenleride yardım etmekten soğutuyorsunuz.