Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 10.01.08, 11:12 PM
misc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
misc misc isimli Üye şimdilik offline konumundadır
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 21
misc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond repute
misc - MSN üzeri Mesaj gönder
kendi düşündüklerimi yazayım. forumun genel teması whm cpanel linux vs vs.. yaşanan sorunlar falan. şimdi tabi bu konuda da fikirler üretilirdi ama giren üye bakıyor (kendi fikrim) ilk mesaj çok uzun ve sizin diğer mesajlarınız da çok uzun; diyor ki o zaman bunu okumak yerine şurdan iki üç komut daha öğrenirim vakit kaybetmem.

ve ayrıca "en fazla 1000-1500 bayiye hizmet etmek için gerekli yazılım donanım kurrulum nelerdir?" 1000 ile 1500 arası reseller bayisi diyorsunuz bu paraya sahip olan adam bu bilgileri çoktan yutmuştur ya da verir parasını tutar iş bilen adamını .. ilk mesajın ilk cümlesinden sonra okumadım ben de ancak bu konuyu görmüştüm. Sunucuda donanım bilgisi olan adam ya da olmayan adam konusunda da hak vermiyorum. Soruyu net olarak sorarsanız daha net cevap alırsınız kanısındayım kimse kimse için link açıpta bakmıyor şu zamanda zaten ortada birsürü hacer var bir de linke tıklamak istemiyor bence

fikrime gelince makinalar güzel alın mavi ekran vs almazsınız kim diyor?