Konu: yorumsuz
Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 10.01.08, 11:46 PM
GODAttach GODAttach isimli Üye şimdilik offline konumundadır
rm -rf

Tecrübe Puanı: 1001
GODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond reputeGODAttach has a reputation beyond repute
GODAttach - İCQ üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
sakkan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba
evet yöneticler herşeyi bilecek ve cevap vericek diye birşey yok ama lütfen bazı şeylere dikkat edin bazı üyeler sırf sorun çözüyor gözükmek için alakasız cevaplar veriyor,açtığım konuyu okumadan şöyle yap ben ilgilenirim diye, devamı gelmiyor tabi,birisi cevap verdiği için başkasıda ilgilenmiyor,ben isim vermek istemiyorum, lütfen açtığım konulara bakın ,anlaşılsın diye resimlerine kadar koymuşum ,lütfen verilen cevabada bakın nasıl havada kalmış anlarsınız.

Yardımlarınız için teşekkür ederim
Spesifik olarak sorulmus bir sorunun cevapsiz kalmayacagi, en azindan ilgiyi hakettigini unutmamak gerekir bu yuzden sizi takdir ediyorum problemi en acik sekilde anlatarak herkese yardimci olmus oluyorsunuz cunku. Cevap konusunda bazi ayarsizliklarin olmasi zaten muhtemel ama eminim yonetici arkadaslar bunada en kisa zamanda bir cozum ureteceklerdir.