| |||||||
![]() |
| | LinkBack (5) | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
UTF8 sadece bir örnek önemli olan senin sunucudaki
__________________ Çok kaygı çekme, mukadder olan olur, takdir olunan rızkın da sana gelir.[Hz Muhammed (S.A.V)] Şiir vardır ki, hikmettir. Beyân vardır ki, büyüdür.[Hz Muhammed (S.A.V)] Kim, bir zümreye benzemeye çalışırsa, o, onlardandır.[Hz Muhammed (S.A.V)] Hikmetin başı, Allah korkusudur.[Hz Muhammed (S.A.V)] Elif Lam Mim. İnsanlar "inandık" deyip kurutlacaklarınımı sanırlar [Ankebut ,1] |
|
| ||||
| ||||
|
ozaman şöyle deneyin scp komutu ile mysql tablolarını ham olarak yei sunucya alın ve yeni sunucuda mysql rpmlerini tekrar yükleyin sorun çıkacağını sanmıyorum. ör: cd /var/lib/mysql/hemonun veritabanı scp -r * 11.11.11.11:/var/lib/mysql/hemonun veritabanı ve şimdi yeni 11.11.11.11 ip nolu yeni sunucnuza giriş yapın mysql rpmlerini güncelleyin /scripts/mysqlup --force |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
mysql --user=kullanıcı --password=şifre --default-character-set=utf8 veritabanı < veritabanı.sql |
|
| ||||
| ||||
| Hayır................
__________________ Çok kaygı çekme, mukadder olan olur, takdir olunan rızkın da sana gelir.[Hz Muhammed (S.A.V)] Şiir vardır ki, hikmettir. Beyân vardır ki, büyüdür.[Hz Muhammed (S.A.V)] Kim, bir zümreye benzemeye çalışırsa, o, onlardandır.[Hz Muhammed (S.A.V)] Hikmetin başı, Allah korkusudur.[Hz Muhammed (S.A.V)] Elif Lam Mim. İnsanlar "inandık" deyip kurutlacaklarınımı sanırlar [Ankebut ,1] |
|
| |||
| |||
|
DB yüklemek için sshyi kullanmak istediğim de aşağıda ki sorunla karşılaşıyorum.CP kullanıcı adını giriyorum fakat şifre girilmiyor hiç bir şey yapamıyorum.Server sahibine sordum ssh açık dedi.Sebebi nedir acaba ; ![]() |
|
| ||||
| ||||
|
ekranda yazdığınız şifre gözükmez, siz şifrenizi yazıp enterlayın.
|
|
| |||
| |||
|
Bağlandığımda şöyle bir hata çıkıyor CP den halledebilirmiyim acaba? Kod: Shell access is not enabled on your account! If you need shell access please contact support. |
|
| ||||
| ||||
|
I am not knowing english |
|
| |||
| |||
|
gayet güzel bir konu. açıklayıcı da olmuş. teşekkür ederim. ancak şöyle bir hata aldım. yardımcı olabilir misiniz? ERROR at line 1: Usage: \. <filename> | source <filename> |
|
| ||||
| ||||
|
veri tabanınız bozuk. sitenizin admin panelinden aldıysanız bazen gereksiz yere veri tablolarını bozar. özellikle veri tabanınızın boyutu çok büyükse sitenizin admin panelinden yedek almayın. shell izn isteyin veya hostunuzdan rica edin en azından haftalık yedekleyip atsın ftpnize.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/database-makaleleri/167-sshden-veri-tabani-yuklemek-indirmek.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Ssh ile database yüklerken şifreyi soruyor, yazıyorum hata veriyor. - Webmaster Forumu | This thread | Pingback | 05.04.08 05:04 | |
| 10000 Konuluk Wordpress Video Veritabanı Bedava - Sayfa 3 - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Pingback | 22.02.08 18:36 | |
| Utf 8 ASCII � | This thread | Refback | 30.01.08 17:28 | |
| .sql olarak bilgisayarımda kayıtlı yedeği nasıl .gz şeklinde nasıl sıkıştırabilirim ? - Webmaster Forum | This thread | Refback | 17.08.07 11:44 | |
| 1.15 gblık veritabanını nasıl dump ederim - Webmaster Zone | Post #1 | Pingback | 26.06.07 01:58 | |