Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 13.01.08, 02:42 AM
jarnsaxa jarnsaxa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
jarnsaxa is on a distinguished road
Alıntı:
WHMDestek´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sharktech hakkında yazılmış bir yorumu sizlere sunayım

Kısaca desteğin yetersiz olduğundan,downtime süresinin oldukça yüksek olduğundan, ki bunun nedeni fdc de bulunmasıdır,iletişimin kesinlikle kopuk olduğundan,ilgi ve alakanın sıfır olduğundan bahsediyor.
Sharktech ile calıstım. Dedigim sorunlara gec cevap verirler ve adamların bu olayı iyi niyetleri ile kapatır. ddos konusunda kesinlikle basarılı

Staminus ile de calıştım cesur.net benim calsıtıgım zamanlarda Staminus direk tr ye satıs yapmıyordu. Tr den aracı kulanıyordun. Cesur .netinde maşallahı vardı o zamanlar sorun oldugunda piyasada olmazlardı kıvranıp kalırdık. Hatta bir defasında hardisk pofladı 5 gün down kaldık varmı boyle bişi disk bozuldu ise degisir bu kadar zor olmaz.

FDC ile çalıştım bireysel olarak buradan makina alabildigim icin sorunlarıda kendim çözümleyebildigim icin hic sorun yasamıyoorum gibi bişi ödeme konusunda 5-10 gün de bekliyorlar yerine göre crm gectiginden beri 5 günü gecimiyorlar gerci ddos konusunda firewall hizmeti vermiyorlar saldırı oldugunda bakarsın

Anti DDOS Firewall - FDCServers Forums
fdc forumunda adminin biri sales@fdcserver.net görüs demiş diger admin ise Sharktech e yönlendirmis