Alıntı:
jarnsaxa´isimli üyeden Alıntı
Sharktech ile calıstım. Dedigim sorunlara gec cevap verirler ve adamların bu olayı iyi niyetleri ile kapatır. ddos konusunda kesinlikle basarılı
Staminus ile de calıştım  cesur.net benim calsıtıgım zamanlarda Staminus direk tr ye satıs yapmıyordu. Tr den aracı kulanıyordun. Cesur .netinde maşallahı vardı o zamanlar sorun oldugunda piyasada olmazlardı kıvranıp kalırdık. Hatta bir defasında hardisk pofladı 5 gün down kaldık varmı boyle bişi disk bozuldu ise degisir bu kadar zor olmaz.
FDC ile çalıştım bireysel olarak buradan makina alabildigim icin sorunlarıda kendim çözümleyebildigim icin hic sorun yasamıyoorum gibi bişi  ödeme konusunda 5-10 gün de bekliyorlar yerine göre crm gectiginden beri 5 günü gecimiyorlar gerci  ddos konusunda firewall hizmeti vermiyorlar saldırı oldugunda bakarsın Anti DDOS Firewall - FDCServers Forums
fdc forumunda adminin biri sales@fdcserver.net görüs demiş diger admin ise Sharktech e yönlendirmis  |
sharktech tavsiye etmiyorum.
iyiniyetleri batsın.sunucu 10 gün kapalı kaldıktan sonra iyiniyet diye bir şey söz konusu olamaz.
fdc daha rezalet bir yerdir.
hattı yazılımı trafiği bol bol verirler ama aslında vermezler.cogent gibi kalitesiz bir network ü siz sunarlar.
hızlı iletişimleri güzeldir ama kahvedeki okey arkadaşları ile bir farkınız yoktur.
staminus ise bu tür sorunları yaşatmayan adı ünvanı temiz bir servis sağlayıcıdır.
şimdiye kadar hiç bir bayiden sunucu almadım sizin de almanızı tavsiye etmem.
eğer yabancı diliniz yoksa türkiyede bulunan verimerkezleri ile çalışın.eğer sunucu yönetimini bilmiyorsanız sunucu yönetim hizmeti alın.
ama asla bir bayiden sunucu almayın.her zaman vermerkezi ile direkt iletişimde olun.